Övriga avdelningar

För att hela Academic Work ska rulla på så är alla våra övriga avdelningar ett måste. Oavsett om du tillhör marknadsavdelningen, jobbar på HR eller IT så är alltid Academic Works affär i fokus.

Alla lediga interna jobb

Arbeta på Ekonomiavdelningen

En välfungerande ekonomiavdelning är ett måste för alla stora organisationer. Att vi på Academic Work har en ekonomiavdelning i världsklass är därför otroligt viktigt. I den snabba bransch vi arbetar i måste ekonomifunktionen vara snabba med att tillhandahålla och stötta ledningen med finansiella beslutsunderlag och samtidigt säkerställa vårt finansiella flöde. Karriärmöjligheterna för dig som arbetar här är många tack vare att det finns tjänster inom ett stort antal områden. Som en del av en stor organisation kommer du få utbildning, coaching och support längs vägen.

Vem passar att jobba på ekonomiavdelningen?
Genom det nära samarbetet med olika delar av organisationen är medarbetarna på ekonomiavdelningen målmedvetna, serviceinriktade och strukturerade. Om du känner att det låter som dig, kan du se alla lediga interna jobb här.

Vilka roller jobbar på ekonomiavdelningen?
På vår ekonomiavdelningen jobbar bland annat roller som Accountant, Supplier Invoices Administrator, Credit Risk Administrator, Payroll Administrator, Payroll System Specialist, Financial Controller, Group Treasurer & Controller och Group Legal Counsel.

Arbeta på Marknadsavdelningen

Vad skulle Academic Work vara utan sin marknadsavdelning? Vi kan bara spekulera, men vad vi vet är att vi definitivt inte skulle ha ett av de starkaste varumärkena i branschen eller förmågan att kommunicera med våra många olika målgrupper. Marknadsavdelningen har hand om alla varumärkesrelaterade frågor, stöttar säljavdelningen kring leadgenerering och ser till att Academic Works budskap alltid kommuniceras på bäst sätt. Tack vare vår målgrupp, young professionals, försöker vi ständigt pusha oss själva att vara i framkant när det kommer till marknadsföring och kommunikation med ett starkt digitalt fokus.

Vilka roller finns på marknadsavdelningen?
Rollerna på avdelningen är många; Här arbetar bland annat analytiker och digitala produktionsledare sida vid sida med våra specialister på kandidatkommunikation och leadgenerering. Ett handplock av roller är Production Leader, Insights Manager, Marketing Coordinator, Content Manager, Event Marketing Manager och Media Investment Manager.

Vem passar att jobba på marknadsavdelningen?
Om du är resultatdriven, kreativ och socialt intelligent kommer du älska att arbeta med oss på marknadsavdelningen.

Arbeta på HR-avdelningen

People & Performance är vår interna HR-avdelning och består av specialister och People & Performance-partners. Tillsammans kommer ni ansvara för att säkerställa vårt arbetsgivarelöfte och att vi ger våra chefer, på alla nivåer inom organisationen, bästa möjliga stöd för att skapa engagemang och resultat hos våra medarbetare. Ni kommer också arbeta med att utveckla, förfina och skapa processer, system och utbildningar som hjälper vår organisation att komma närmare våra mål och nå vår vision – Every client’s first choice.

Vem passar att jobba på HR-avdelningen?
Du som trivs med att arbeta affärsnära, med tydligt resultatfokus i en föränderlig miljö kommer att trivas i vårt team. Du är en ”people person” som har lätt för att samarbeta med olika funktioner och personer samtidigt som du är van att ta ett stort eget ansvar för ditt arbete. Om du motiveras av att förfina och utveckla ditt arbete utifrån organisationens behov och mål kommer du passa som fisken i vattnet på People & Performance.

Vilka roller finns på HR-avdelningen?
Här finns specialistroller inom tillexempel Learning & Development, Talent Acquisition och Compensation and Benefit, men också Partnerroller som stödjer våra chefer i personalfrågor och håller i ledarskapsutbildningar, men även koordinatorer och assistenter som arbetar inom alla områden inom People & Performance.

Arbeta på IT-avdelningen

Det finns IT-avdelningar och så finns det IT-avdelningar. Och så finns det IT-avdelningen på Academic Work. Genom åren har vi kommit att bli något ganska unikt, mycket tack vare att vi redan från början haft ett stort fokus på att ligga i framkant i branschen när det kommer till digitalisering. Hos oss får du arbeta med den senaste teknologin inom områden där du har möjlighet att påverka utveckling av både produkter och processer.

Vem passar att jobba på IT-avdelningen?
Om du har ett stort intresse för teknologi, ett analytiskt tänkande och är målinriktad, flexibel och innovativ kommer du känna dig som hemma hos IT. Förbered dig själv på en snabbt växande avdelning med en öppen, välkommande och positiv attityd där det investeras mycket i din personliga och professionella utveckling.

Vilka roller jobbar på IT-avdelningen?
Rollerna på IT-avdelningen är många. Här hittar du bland annat Product Owner, System Developer, Quality Assurance Tester, UX Designer, Support Technician, BI Developer och Data Scientist.

Tipsa en vän!