Still the same - always changing

Man måste våga för att växa. Sedan starten 1998 har vi på Academic Work vågat gång på gång. Vågat bli fler. Öppnat kontor i nya länder. Och vuxit från ett till fem bolag.

På vår resa har vi förmedlat jobb till över 130 000 young professionals – och försett arbetsgivare med lika många kollegor. Nu tänker vi ta nästa steg i en ny kostym. En kostym som inte bara är snyggare och sitter bättre, utan också rymmer fler. Tillsammans med våra systerbolag vill vi få fler människor att växa.

Säg hej till våra systerbolag!

Academy

Academy erbjuder intensivutbildningar baserade på utbildningsformen Accelerated Learning. Syftet är att förbereda och utbilda människor med rätt förmågor och ambition för nya utmaningar och karriärer. Utbildningarna hålls på heltid under 12 veckor. Efter examen tillsvidareanställs konsulterna av Academic Work och jobbar sedan på uppdrag hos olika företag som exempelvis Ericsson, Swedbank och EVRY.

Läs mer om Academy

Instajobs

Instajobs är den digitala tjänsten där extrajobbande studenter möter företag som behöver tillfällig personal. De kvalitetssäkrade instajobbarna kan med sina flexibla scheman rycka ut snabbt. Arbetsgivare hanterar sina jobbannonser själva, direkt i appen eller webb-verktyget. Ibland är behovet längre fram i tiden, ibland akut. Instajobs har bevisat att det går att matcha arbetsgivare och instajobbare på bara 31 sekunder.

Läs mer om Instajobs

Happo

Happo är ett modernt och användarvänligt rekryteringsverktyg för arbetsgivare. Happo passar dig som vill samla orderförfrågningar, kandidater, kommunikation, intervjuer och annat som rör en rekryteringsprocess på ett och samma ställe oavsett om du använder en eller flera leverantörer. Med Happo blir du fri från en stökig och GDPR-inkompatibel inkorg eller ett trögjobbat kalkylblad fullt av känslig information.

Läs mer om Happo

Digitalent

Digitalent är ett konsultbolag med bred kompetens inom ledarskap och utveckling i den digitala världen. De sätter ihop team av seniora IT-konsulter och ambitiösa juniora utvecklare som tillsammans genomför digitaliseringsprojekt i teknisk framkant. Digitalent bygger upp framtida nyckelkompetens och jobbar med kunder som exempelvis Dahl, SOS Alarm, Bonnier, SvD mfl.

Läs mer om Digitalent

Ny kostym!

Academic Work grundades 1998 i ett pannrum på KTH. Något år senare började expansionen och vi bytte pannrummet mot större lokaler och öppnade fler kontor. 2007-2008 etablerade vi oss i Norge, Danmark, Tyskland och Finland. 2015-2016 grundades vårt första systerbolag Academy tätt följt av Instajobs. 2017 växte familjen när Digitalent och Happo föds. Idag, finns vi etablerade på sex marknader och har 26 kontor. Vi har minst sagt vuxit ur vår kostym, därför vi tar på oss en ny! Det är så här du kommer känna igen oss i framtiden. För du kommer se mer av oss, vi har nämligen bara börjat.

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med oss, höra mer om våra systerbolag eller hur vi kan hjälpa dig med rekrytering och bemanning, fyll i formuläret nedan.

Tipsa en vän!