Vart vill du jobba som Account Manager?

Academic Work är en säljdriven organisation med höga omsättningsmål. Därför söker vi löpande fler säljare, Account Managers. För att lyckas och trivas som Account Manager hos oss behöver du vara initiativtagande, målfokuserad och bra på att lyssna. Läs gärna mer om rollen som Account Manager om du vill veta mer om hur det är att jobba med försäljning hos oss. Du hittar mer information om testerna och rekryteringsprocessen längre ned. Lycka till!

Vi värnar om din integritet. I vår Privacy Policy kan du ta del av hur Academic Work jobbar för att säkerställa att de personuppgifter som vi samlar behandlas på ett ansvarsfullt och säkert sätt.

Testerna tar cirka 30 minuter och består av 3 delar som mäter personlighet, logik och matematiska färdigheter. Vi rekommenderar dig att sitta ostört när du genomför testerna.

Stockholm söker 5 Account Managers med start 26 augusti 2019

Gör testet för att bli Account Manager i Stockholm

Därför är första steget tester i rollen som Account Manager

Det finns inget givet svar på vem som lyckas i rollen som Account Manager på Academic Work. Därför är inte ditt CV så viktigt för oss. Det vi letar efter är potential och rätt personlighet. För att lyckas i rollen som Account Manager vet vi nämligen att det är ett antal personlighetsdrag som är extra viktiga. Därför är första steget för alla som söker tjänsten som Account Manager hos oss 3 tester. Välj stad och gör testerna direkt!

Har du vad som krävs för att bli Account Manager?

Välj vilken stad du vill jobba i och sätt igång testet direkt!

Mer om testerna

Eftersom de som lyckas i rollen som Account Manager på Academic Work kommer med olika erfarenheter vill vi ge alla kandidater en chans – oavsett bakgrund. Vi vill helt enkelt lägga CV:et åt sidan och istället fokusera på dig och din personlighet. Det är anledningen till att vi som första steg i vår rekryteringsprocess för Account Manager valt att använda 3 tester:

Personlighetsformuläret kan du fylla i lugn och ro, men de andra två är tidsbegränsade. Se därför till att du sitter ostört och kan fokusera ordentligt.

Vi utgår från resultaten du får i dina första tre tester, gör med andra ord bara testerna en gång.

Vår rekryteringsprocess

  1. De tre testerna är första steget i vår rekryteringsprocess och fungerar som ett första urval
  2. Går du vidare ringer vi upp dig för en kortare telefonintervju
  3. Nästa steg för dig som går vidare är en första intervju på det kontor du är aktuell för. Under första intervjun träffar du en av våra internrekryterare.
  4. Nästa steg är en andra intervju hos oss. Där träffar du utöver vår internrekryterare också rekryterande chef för intervju och case.
  5. Sist i processen kommer vi att vilja stämma av med dina referenser.

account manager tester

Tipsa en vän!