Vart vill du jobba som Account Manager?

Academic Work är en säljdriven organisation med höga omsättningsmål. Därför söker vi löpande fler säljare, Account Managers, till våra kontor runt om i Sverige. Till rollen som Account Manager söker vi dig är initiativtagande, målfokuserad och ständigt pushar dig själv att nå längre.

Första steget i rekryteringsprocessen för Account Manager

Det finns inget givet svar på vem som lyckas i rollen som Account Manager på Academic Work. Därför är inte ditt CV så viktigt för oss. Det vi letar efter är potential och rätt personlighet. Därför är första steget för alla som söker tjänsten som Account Manager hos oss 2 tester.

Just nu har vi inga lediga tjänster till rollen som Account Manager. Du är välkommen att göra testerna när vi öppnar upp rekryteringen igen!

Rekryteringsprocessen för Account Manager

  1. De två testerna är första steget i vår rekryteringsprocess och fungerar som ett första urval.
  2. Klarar du testerna ringer vi upp dig för en kortare telefonintervju.
  3. Går du vidare är det sedan dags för en första intervju på det kontor du är aktuell för. Under första intervjun träffar du ansvarig internrekryterare.
  4. Nästa steg är en andra intervju hos oss där du träffar två rekryterande chefer för intervju.
  5. Näst sist kommer ett antal tester där vi kollar på dina drivkrafter.
  6. Sist i processen kommer vi att vilja stämma av med dina referenser.

Vi värnar om din integritet. I vår Privacy Policy kan du ta del av hur Academic Work jobbar för att säkerställa att de personuppgifter som vi samlar behandlas på ett ansvarsfullt och säkert sätt.

Testernas upplägg

Vi vill ge alla, oavsett tidigare erfarenhet och bakgrund en chans! Därför lägger vi CV:t åt sidan och fokuserar istället på dig och din personlighet. Det är anledningen till att vi som första steg i vår rekryteringsprocess för Account Manager valt att använda 2 tester:

Viktigt om testerna

Personlighetsformuläret kan du besvara i lugn och ro, men det logiska testet är tidsbegränsade. Se därför till att du sitter ostört, har en dator till hands och kan fokusera ordentligt.

Vi utgår från resultaten du får i dina första två tester. Gör med andra ord bara testerna en gång.

account manager tester

Vad innebär rollen och hur är det att jobba som Account Manager på Academic Work?

Läs mer här
Tipsa en vän!