Vart vill du jobba som Account Manager?

Academic Work är en säljdriven organisation med höga omsättningsmål. Därför söker vi löpande fler säljare, Account Managers. För att lyckas och trivas som Account Manager hos oss behöver du vara initiativtagande, målfokuserad och bra på att lyssna. Läs gärna mer om rollen som Account Manager om du vill veta mer om hur det är att jobba med försäljning hos oss. Du hittar mer information om testerna och rekryteringsprocessen längre ned.

Just nu är alla tjänster tillsatta och testerna därmed stängda.

Rekryteringsprocessen för Account Manager börjar med 3 tester och tar cirka 30 minuter att genomföra. De mäter personlighet, logik och matematiska färdigheter. Vi rekommenderar dig att sitta ostört när du genomför testerna.

Vi värnar om din integritet. I vår Privacy Policy kan du ta del av hur Academic Work jobbar för att säkerställa att de personuppgifter som vi samlar behandlas på ett ansvarsfullt och säkert sätt.

Rekryteringsprocessen för Account Manager

  1. De tre testerna är första steget i vår rekryteringsprocess och fungerar som ett första urval.
  2. Klarar du testerna ringer vi upp dig för en kortare telefonintervju.
  3. Går du vidare är det sedan dags för en första intervju på det kontor du är aktuell för. Under första intervjun träffar du ansvarig internrekryterare.
  4. Nästa steg är en andra intervju hos oss där du träffar två rekryterande chefer för intervju.
  5. Näst sist kommer ett antal tester där vi kollar på dina drivkrafter.
  6. Sist i processen kommer vi att vilja stämma av med dina referenser.

Första steget i rekryteringsprocessen för Account Manager

Det finns inget givet svar på vem som lyckas i rollen som Account Manager på Academic Work. Därför är inte ditt CV så viktigt för oss. Det vi letar efter är potential och rätt personlighet. Därför är första steget för alla som söker tjänsten som Account Manager hos oss 3 tester.

Just nu är alla tjänster tillsatta och testerna därmed stängda.

Vi värnar om din integritet. I vår Privacy Policy kan du ta del av hur Academic Work jobbar för att säkerställa att de personuppgifter som vi samlar behandlas på ett ansvarsfullt och säkert sätt.

Testernas upplägg

Vi vill ge alla, oavsett tidigare erfarenhet och bakgrund en chans! Därför lägger vi CV:et åt sidan och fokuserar istället på dig och din personlighet. Det är anledningen till att vi som första steg i vår rekryteringsprocess för Account Manager valt att använda 3 tester:

Viktigt om testerna

Personlighetsformuläret kan du fylla i lugn och ro, men de andra två är tidsbegränsade. Se därför till att du sitter ostört och kan fokusera ordentligt.

Vi utgår från resultaten du får i dina första tre tester, gör med andra ord bara testerna en gång.

account manager tester

Tipsa en vän!