Om våra jobb

Genom oss får du tillgång till tjänster på en mängd olika företag i hela landet, på alla nivåer, från assistenter till specialister och chefer. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror mycket på young professionals. Vi har heltidsjobb till dig som precis tagit examen men också du som hunnit skaffa dig några års erfarenhet hittar jobb hos oss. För dig som pluggar erbjuder vi extrajobb inom de flesta branscher. 

företag att jobba hos

Våra kundföretag är alltifrån ledande teknik- och telekomföretag, välrenommerade banker, internationella företag av olika slag men också mindre, innovativa företag. Vi samarbetar med privata företag men också med olika typer av offentliga verksamheter och kommuner. Läs mer om samarbetet med våra kundföretag ser ut.

heltidsjobb

I vår jobblista annonseras heltidsjobb för dig som precis avslutat studierna och tagit examen och för dig som hunnit skaffa dig några års erfarenhet på arbetsmarknaden. Företagen vi samarbetar med tar hjälp av oss både när det kommer till konsulttjänster på kortare och på längre sikt, men också med rekryteringsuppdrag som innebär en anställning direkt hos företaget. Här får du som söker heltidsjobb veta mer om hur det fungerar hos oss. 

extrajobb

Fördelarna med ett extrajobb vid sidan om studierna är många. Genom ett extrajobb skaffar du dig erfarenhet som du har nytta av i resten av din karriär. Oavsett om du vill extrajobba i eller utanför ditt studieområde så kommer lärdomar, referenser och förståelse för arbetslivet vara väldigt värdefullt på längre sikt. Och extrapengarna för stunden är såklart inte dumma de heller. Läs mer om hur det fungerar med extrajobb vi oss.

vår rekryteringsprocess

Vår rekryteringsprocess startar så fort du skickat in en ansökan till ett eller flera av de jobb du är intresserad av hos oss. Ett första urval bland ansökningarna sker löpande och efter det följs vår rekryteringsprocess av en telefonavstämning, intervjuer, referenstagning och ett av de sista stegen i vår rekryteringsprocess är en intervju hos företaget som är i behov av kompetensen. Lär dig mer om de olika stegen i vår rekryteringsprocess.

 

Tipsa en vän