Har du behov av personal inom kontor och administration?

Vi har jobbat med bemanning och rekrytering sedan 1998 och har under de åren skaffat oss erfarenhet och stora nätverk av duktiga young professionals. De kandidater vi jobbar med är ambitiösa och villiga att lära sig nya saker och inom kontor och administration har vi hjälpt ett stort antal stora och mindre företag.

Jag vill bli kontaktad av en expert inom administration

VÅRT POOLUPPLÄGG FÖR FLEXIBEL BEMANNING

Ett av Academic Works populäraste erbjudanden är vårt poolupplägg som ger dig som kund möjligheten att försäkra dig om full personalbemanningen vid arbetstoppar, sjukfrånvaro och semestrar. Med detta upplägg kan ni vara säkra på att det kommer att finnas utbildad personal redo att rycka in. 

Fördelar med att ta hjälp av oss

Flexibelt - Genom vårt poolupplägg har ni möjligheten att bemanna enbart vid behov. Vi sköter hela driften av uppdraget och ni som kund får en tydlig överblick över bemanningen via vårt webbaserade boknings- och schemaläggningssystem.

Kostnadseffektivt - 
Genom att enbart bemanna vid behov och arbetstoppar slipper ert företag onödiga kostnader. Detta är en fantastisk försäkring om att ni aldrig mer behöver oroa er för personalbrist. Dessutom investerar ni bara i den faktiska tid som våra konsulter arbetar.

Hyr först rekrytera sen- 
Via Academic Work får ni tillgång till välutbildade konsulter med stor kompetens. Det är också en bra möjlighet att identifiera framtida potentiella medarbetare tidigt i deras karriärer. Oavsett om konsulterna pluggar samtidigt som det jobbar hos er eller om de hunnit avsluta sina studier så får ni möjlighet att rekrytera över dem när det passar er.

Exempel på kompetenser vi förmedlar

• HR-roller, alltifrån koordinatorer till specialister
• Administration
• Back-office 
• Dataregistrering 
• Handläggning

Tipsa en vän