Har du behov av personal inom försäljning?

Försäljning är ett populärt tjänsteområde bland många av de young professionals vi jobbar med. Inte så konstigt, det är ett roligt och utvecklande område att arbeta inom. Våra kandidater vet också att goda referenser från sådana uppdrag är värdefulla inför framtiden. Du som söker personal inom försäljning kommer därför snabbt få kvalificerade ansökningar från engagerade och duktiga kandidater. I alla fall om du vänder dig till oss på Academic Work.

Fördelar med att bemanna eller rekrytera via oss

Kompetent och engagerad personalVår storlek tillsammans med vår erfarenhet inom försäljning gör att vi snabbt kan lösa ert behov med just den kompetens ditt företag behöver.

Bemanna vid behov
Academic Work hjälper ditt företag med avlastning vid arbetstoppar. Genom att enbart bemanna vid behov och arbetstoppar slipper ert företag onödiga kostnader. Ni investerar bara i den faktiska tid som konsulten arbetar.

Genomarbetad rekryteringsprocessVi arbetar med en kompetensbaserad rekryteringsprocess där du som kund får möjlighet att identifiera både personliga egenskaper och kvalifikationer som är viktiga för ditt företag och den specifika tjänsten.

Några av våra kompetenser inom marknad och försäljning

• Butiksförsäljning
• Innesälj 
• Utesälj 
• Säljstöd 
• Kassapersonal

Tipsa en vän