Har du behov av personal inom kundtjänst?

I våra stora nätverk med young professionals finns tusentals kandidater med bred erfarenhet inom olika servicearbeten. Det är studenter och unga akademiker som har lätt för att lära sig nya rutiner och är duktiga på att snabbt sätta sig in i olika arbetsuppgifter.

Jag vill bli kontaktad av en expert inom kundtjänst

Rätt egenskaper och duktiga på språk

Våra konsulter är personer i början av sin karriär. De är ambitiösa, positiva och motiverade i sitt arbete, vilket är ett måste inom kundservice och administration. Många av våra konsulter har dessutom goda kunskaper i fler språk än svenska och engelska.

Poolbemanning för varierande personalbehov

Ett av Academic Works populäraste erbjudanden är bemanning via vårt poolupplägg, där vi sköter schemaläggning och personalplaneringen. Det ger dig som kund möjligheten att försäkra dig om full personalbemanning vid arbetstoppar, sjukfrånvaro och semestrar. Med det upplägget kan ni vara säkra på att det alltid kommer att finnas utbildad personal redo att rycka in.

FÖRDELAR MED ATT BEMANNA ELLER REKRYTERA VIA OSS

Flexibilitet - Genom vårt poolupplägg har ni möjligheten att bemanna enbart vid behov. Vi sköter hela driften av uppdraget och ni som kund får en tydlig överblick över bemanningen via vårt webbaserade boknings- och schemaläggningssystem.

Kostnadseffektivitet - Genom att enbart bemanna vid behov och arbetstoppar slipper ert företag onödiga kostnader. Detta är en fantastisk försäkring som innebär att ni inte behöver er för personalbrist. Dessutom investerar ni bara i den faktiska tid som våra konsulter arbetar.

Kompetens - Via Academic Work får ni tillgång till välutbildade konsulter med hög kompetens. Det är också en bra möjlighet att identifiera framtida potentiella medarbetare tidigt i deras karriär. Många av våra konsulter jobbar året om. Ett vanligt upplägg är att konsulterna arbetar deltid under terminsperioderna och heltid under sommarmånaderna vilket fungerar bra som avlastning under semestertider.

EXEMPEL PÅ KOMPETENSER VI FÖRMEDLAR

  • Kundtjänst
  • Kundsupport 
  • Reception 
  • Backoffice
  • Växel 

Tipsa en vän