Har du behov av personal inom lager och logistik?

Hos oss kommer du i kontakt med young professionals som vill dryga ut sin studiekassa eller är intresserade av en framtida karriär inom lager/logistik. Deras studier gör dem flexibla och de är ofta snabblärda. Vi kan snabbt tillsätta uppdrag när behovet uppstår hos er och avlasta företaget vid arbetstoppar, sjukfrånvaro och semestrar. 

Jag vill bli kontaktad av en expert inom lager och logistik

En resurspool löser ert flexibla behov

Det allra smidigaste är att du låter oss bygga upp en resurspool åt er. Då säkerställer du att det alltid finns upplärd och engagerad personal tillgänglig, även med kort varsel. Vi på Academic Work sköter all administration och du som kund får en tydlig överblick över bemanningen via vårt webbaserade boknings- och schemaläggningssystem.

Fördelar med att bemanna eller rekrytera via Academic Work

Flexibilitet - Genom vårt poolupplägg har ni möjligheten att bemanna enbart vid behov. Vi sköter hela driften av uppdraget och ni som kund får en tydlig överblick över bemanningen via vårt webbaserade boknings- och schemaläggningssystem.

Kostnadseffektivitet - Genom att enbart bemanna vid behov och arbetstoppar slipper ert företag onödiga kostnader. Detta är en fantastisk försäkring om att ni aldrig mer behöver oroa er för personalbrist. Dessutom investerar ni bara i den faktiska tid som våra konsulter arbetar.

Tidsbesparande - Genom att låta Academic Work lösa bemanningen åt er får ni tid över att fokusera på er kärnverksamhet.

Exempel på tjänsteområden inom lager och logistik

• Transport
• Produktion
• Logistik
• Orderplock
• Lastning
• Inventering

Tipsa en vän