Personal via oss

Rätt person på rätt plats brukar det heta. Vi ser till att föra samman dessa två, vid rätt tillfälle. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären – young professionals.

Vår råvara är ambition

Vår råvara är ambition. Det är vad vi söker, förädlar och förmedlar. Ambition som i den där viljan att utvecklas, i kraften som driver oss framåt. Förstå mer av det vi erbjuder

Varför Academic Work?

När du eller ditt företag tar hjälp av Academic Work så får ni tillgång till vårt stora nätverk av young professionals. Tillsammans med vår långa erfarenhet av bemanning och rekrytering är det en viktig framgångsfaktor till att vi i dag är det näst största bemanningsföretaget i Sverige på tjänstemannasidan och att vi sedan 2011 har branschens nöjdast kunder. Läs vidare om varför vi kan vara rätt för er.

Nätverk av Young Professionals

Vi har redan nämnt den, vår målgrupp young professionals, men oj vad vi tror på dem. Det är ju de som kommer att ta vid när nästa generation går i pension. Den färska kunskapen i kombination med deras driv, ambition och nyfikenhet gör att de är en stor tillgång på många företag. Här berättar vi mer om varför vi tror så hårt på young professionals.

Vår rekryteringsprocess

Allting börjar med att ett personalbehov identifieras och efter det påbörjas en rekryteringsprocess. Oavsett om du vill ha hjälp med bemanning och att hyra in personal eller om du bestämt dig för att rekrytera via oss så hjälper vår rekryteringsprocess oss att hitta rätt kandidat eller kandidater för jobbet. Läs om stegen i vår rekryteringsprocess och om vårt kvalitetsmedvetande.

BRANSCHENS NÖJDASTE KUNDER

Vi drivs av att hjälpa våra kunder hitta rätt personer och att se deras verksamheter utvecklas tillsammans med våra konsulter. Och det har vi fått chansen att göra många gånger under åren. Extra roligt är att vi sedan 2011, enligt Svenskt kvalitetsindex, har branschens nöjdaste kunder.

Tipsa en vän