Vill du jobba i en spännande myndighet och bidra till en tryggare värld? På FMV arbetar vi med att köpa in, underhålla och avveckla försvarsmateriel och tjänster till Försvarsmakten. På så sätt bidrar vi till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vår kompetens och vårt engagemang skapar försvarsförmåga och vi drivs av en vilja att skapa de bästa förutsättningarna för vår kund Försvarsmakten. Hos oss är alla viktiga. Du får arbeta i en miljö som präglas av ömsesidigt förtroende där du får ta mycket eget ansvar och får möjligheter att utvecklas.

Kort fakta

Anställda i Sverige

2501-5000


Anställda i världen

1 - 1000


Ingångslön

FMV tillämpar individuell lönesättning. Vid jämförelser med andra statliga myndigheter och privata marknaden står sig våra löner väl.


Planerad rekrytering

Ja, inom närmsta året


Stora pensionsavgångar

Ja, inom 2,5 år


Omsättning

10-25 miljarder


Snittålder

46-50


Könsfördelning

27% kvinnor och 73% män


Vad kan vi erbjuda

Deltidsanställning

Examensarbete

Heltidsanställning

Internationell tjänst

Sommararbete

Visstidsanställning


Världen

Europa

Sverige


Kompetensområden

Administration

Data/IT

Ekonomi

Juridik

Teknik

Det här visste du inte om oss...

Vi är ett av Sveriges bästa karriärföretag 2015 enligt företaget Jobtip som varje år utser Sveriges mest spännande företag att jobba på. Den utmärkelsen fick vi för av vi visar ett stort intresse för våra medarbetare och vill inspirera till både personlig och professionell utveckling.

FMV tog hem förstaplats i Nyckeltalsinstitutets Arbetsvillkorsindex både 2008, 2009 och 2010. Priset beskriver arbetsvillkoren i organisationen ur medarbetarnas perspektiv. Nio nyckeltal utgör grunden för jämförelsen. Exempel på nyckeltal är jämställdhet, kompetensutveckling och anställningstrygghet

Kompetensutveckling är viktigt och ca fyra procent av arbetstiden ska läggas på kompetensutveckling. FMV har flera bra utbildningar internt, men anlitar också erkända externa utbildningsinstitut.

Viktiga egenskaper

  • Affärsmässighet
  • Ansvarstagande
  • Resultatinriktad
  • Samarbetsförmåga
  • Självgående

Karta

FMV
Företagets hemsida
Banérgatan 62
Stockholm
08-782 40 00