If försäkrar det som är värdefullt i livet: människor, djur, hem, bilar och andra saker. Vi hjälper också företag att försäkra sina verksamheter så att de kan fungera som vanligt om de drabbas av en skada. Tack vare 6 300 kompetenta medarbetare är våra 3,6 miljoner kunder i Norden och Baltikum rätt försäkrade och kan känna sig trygga med att de får den hjälp de behöver - om något skulle hända.

Kort fakta

Anställda i Sverige

1001-2500


Anställda i världen

1001-5000


Ingångslön

Lönesättningen på If är individuell och baseras på tjänstens krav och dina erfarenheter.


Planerad rekrytering

Ja, inom närmsta året


Stora pensionsavgångar

Ja, inom 5 år


Omsättning

25-50 miljarder


Snittålder

41-45


Könsfördelning

50% kvinnor och 50% män


Vad kan vi erbjuda

Deltidsanställning

Heltidsanställning

Sommararbete

Visstidsanställning


Världen

Sverige


Kompetensområden

Administration

Beteendevetenskap

Data/IT

Ekonomi

Juridik

Marknad/Reklam

Teknik

Det här visste du inte om oss...

Vår medarbetarundersökning som genomförs två gånger om året visar att vi har mycket nöjda medarbetare: 91 % trivs bra eller mycket bra med att arbeta på If. 88 % tycker att de har meningsfulla arbetsuppgifter. 85 % tycker att de utvecklas genom sitt arbete. 93 % vågar pröva nya saker i sitt arbete.

Vi får in 1,4 miljoner skador varje år och hanterar över hälften av dem inom 24 timmar. 9 av 10 kunder som haft en skada ger oss toppbetyg för vår skadehantering.

Våra medarbetare har vitt skiljd bakgrund - varje tjänst har sina specifika krav. Vi anställer allt från civilingenjörer, jurister, matematiker, ekonomer och systemutvecklare, till poliser, sjuksköterskor, säljare och personer med bakgrund inom skadereglering, bygg eller motor, samt många fler.

Följ oss på Twitter!

Gå till Twitter

Följ oss på Facebook!

Gå till Facebook

Karta

If
Företagets hemsida
Barks väg 15
Stockholm
0771-43 00 00