Kilpatrick Townsend är en amerikansk affärsjuridisk advokatbyrå. Vi har totalt 17 kontor, varav 14 i USA och övriga i Shanghai, Stockholm och Tokyo. På vårt Stockholmskontor arbetar drygt 40 personer, varav 30 är jurister. Det råder en familjär stämning hos oss och vi strävar efter att alla ska känna arbetsglädje och trivsel. Vi erbjuder dig omväxlande och stimulerande arbetsuppgifter, mycket goda utvecklingsmöjligheter, utbildningar och utbyten med våra kontor i USA. Vi erbjuder dig även förmånlig friskvård och en stor variation av trivselaktiviteter, bl.a. en utlandskonferens per år.

Kort fakta

Anställda i Sverige

<50


Anställda i världen

1001-5000


Ingångslön

27 000 kronor (trainee)


Planerad rekrytering

Ja, inom närmsta året


Stora pensionsavgångar

Nej


Omsättning

<1 miljard


Snittålder

36-40


Könsfördelning

I nuläget 50% kvinnor och 50% män


Vad kan vi erbjuda

Deltidsanställning

Examensarbete

Heltidsanställning

Internationell tjänst

Internship

Sommararbete

Trainee

Visstidsanställning


Världen

Asien

Europa

Nordamerika

Sverige


Kompetensområden

Administration

Juridik

Det här visste du inte om oss...

Varje år erbjuder vi en juridikstudent att delta i vårt sommartraineeprogram som består av fem veckor i Stockholm och tre veckor i USA. En fantastisk möjlighet att få en inblick i den affärsjuridiska verksamheten i såväl Sverige som i USA.

Vi erbjuder våra tillsvidareanställda jurister möjligheten att under en månads tid arbeta på något av våra kontor i USA.

Även om våra amerikanska kollegor numera har Pepsi som klient hjälpte de en gång i tiden Coca Cola med sin första varumärkesregistrering - idag ett av världens högst värderade varumärken.

Att jobba hos oss

SOPHIE HELLMAN


"Tjänsten gav mig möjlighet att få en inblick i flera olika rättsområden och chansen att arbeta tillsammans med flertalet jurister på byrån"

Läs mer

DENNIS LUNDQUIST


"Eftersom man spenderar relativt mycket tid på jobbet och det ofta är hyfsat högt tempo är det viktigt att atmosfären är bra och att man trivs – annars tror jag det är svårt att prestera"

Läs mer

Viktiga egenskaper

  • Affärsmässighet
  • Kreativitet
  • Problemlösande analysförmåga
  • Relationsskapande
  • Samarbetsförmåga

Karta

Kilpatrick Townsend
Företagets hemsida
Hovslagargatan 5B
Stockholm
08-505 646 00