Vi bygger spel och vi ser till att vi mår bra när vi gör det. Vi blev supergaseller för några år sedan med snabb tillväxt. Idag har vi som mål att ägare, medarbetare, kunder och de plattformar vi bygger ska fungera bra på kort och lång sikt. Så vi har gjort individuella lösningar till standard, vi vill skapa trygghet och se att vi kan vara som vi är. Vi ser att det ger kvalite i spelen vi bygger och i människorna vi arbetar med. Vi ser att kunderna gillar att vi kan bygga som de vill. Vi ser att vårt arbete fungerar bäst om medarbetarna är delaktiga i planering så vi arbetar klokt.

Kortfakta

Anställda i Sverige

<50


Anställda i världen

0


Planerad rekrytering

Ja, inom närmsta året


Stora pensionsavgångar

Nej


Omsättning

<1 miljard


Snittålder

36-40


Könsfördelning

16% kvinnor, 84% män


Vad kan vi erbjuda

Deltidsanställning

Examensarbete

Heltidsanställning

Praktikplats

Visstidsanställning


Världen

Europa

Sverige


Kompetensområden

Data/IT


Värden vi prioriterar

Kreativitet

Kultur

Medarbetare

Professionalitet

Trygghet

Utveckling

Det här visste du inte...

Vi höjer lönen om medarbetare är pappa eller mammaledig minst fyra månader. Det är en bra utbildning att ta hand om barn och vi vill ha kvar er i tio år, då gör det inget om ni när hemma en stund. Det mår ni och företaget bra av.

Vi brukar hitta lösningar på egna önskemål om man sägs ha en diagnos, fobi eller annat. Det är viktigast att vi gör ett bra jobb tillsammans och respekterar varann som vi är.

Vi blev supergaseller som Sveriges snabbast växande företag 2012. Vi har också vunnit digital Gasell och utmärkelser i Deloitte fast-500.

Följ oss på Facebook!

Gå till Facebook

Vi letar efter

  • Ansvarstagande
  • Noggrann
  • Problemlösande
  • Självgående

Karta

Proactive Gaming
Företagets hemsida
Gamla Rådstugugatan 1B
Norrköping
070-767 07 72