SCA är ett ledande globalt hygien- och skogsindustriföretag. Vi utvecklar och producerar hållbara personliga hygienprodukter, mjukpapper och skogsindustriprodukter. Försäljning sker i cirka 100 länder under många starka varumärken, som de globalt ledande TENA och Tork samt regionala varumärken som exempelvis Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo och Vinda. Som Europas största privata skogsägare fäster vi stor vikt vid hållbar skogsförvaltning. SCA hade omkring 44 000 medarbetare i slutet av 2013. Omsättningen 2013 var 93 miljarder kronor (10,7 miljarder euro).

Kort fakta

Anställda i Sverige

5001-10000

Anställda i världen

>25000

Ingångslön

Vi erbjuder dig lokalt marknadsmässiga ersättnings- och förmånsprogram i relation till din individuella prestation. Syftet med dessa är att uppmuntra professionell utveckling och hög prestationsnivå.

Planerad rekrytering

Ja, inom närmsta året

Stora pensionsavgångar

Ja, inom 2,5 år

Omsättning

50-100 miljarder

Snittålder

36-40

Sverige

Göteborg

Stockholm

Sundsvall

Vad kan vi erbjuda

Examensarbete

Heltidsanställning

Internationell tjänst

Internship

Praktikplats

Sommararbete

Trainee

Visstidsanställning

Världen

Asien

Australien

Europa

Nordamerika

Sydamerika

Kompetensområden

Data/IT

Ekonomi

Marknad/Reklam

Teknik

Det här visste du inte om oss...

SCA deltar i Volvo Ocean Race för att det är en unik global plattform att bygga en större kännedom om SCA och våra varumärken. Racet startade i Alicante, Spanien i oktober 2014 och avslutas i Göteborg, Sverige i juni 2015. Tävlingen har stopp i hela världen och kommer att ha miljontals anhängare.

Vi har medarbetare som bloggar om hur det är att jobba på SCA beskrivet utifrån bloggarnas egna upplevelser och erfarenheter. I bloggen kan du följa, gilla, dela och kommentera bloggarnas inlägg – med andra ord starta upp och upprätthålla en aktiv och öppen dialog med några av SCAs medarbetare.

SCA är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare! När Sveriges ekonom- och ingenjörsstudenter och unga yrkesverksamma ekonomer och ingenjörer röstar fram sina drömarbetsgivare placerar vi oss bäst inom Skogsindustrin! Det visar Universums undersökningar 2014.

Följ oss på Facebook!

Följ oss på Twitter!

Gå till Twitter

Följ oss på LinkedIn!

Gå till LinkedIn

Viktiga egenskaper

  • Affärsmässighet
  • Initiativtagande
  • Kvalitetsmedveten
  • Ledarskap
  • Samarbetsförmåga

Karta

SCA
Företagets hemsida
Klarabergsviadukten 63
Stockholm
08-788 51 00