Swedish Match lockar snusförnuftiga medarbetare som står för både vår långa tradition och stora kompetens kring det svenska snuset samt det förhållningssätt som vi vill ha mot varandra. Vi tror på att ha rätt kvinna och man på rätt plats som gör rätt saker. Vår kultur präglas av nytänkande, engagemang och delaktighet. Hos oss erbjuds du ett omväxlande och stimulerande arbete i en framgångsrik företagsmiljö där det är viktigt att ha roligt på jobbet och att hela tiden vara i framkant. Det är vi som leder utvecklingen inom vårt verksamhetsområde. Swedish Match är den svenska snustraditionen!

Kort fakta

Anställda i Sverige

501-1000


Anställda i världen

1001-5000


Ingångslön

Vi erbjuder marknadsmässiga ingångslöner, lönen är individuell och beror på din bakgrund och dina tidigare erfarenheter.


Planerad rekrytering

Ja, inom närmsta året


Stora pensionsavgångar

Nej


Omsättning

10-25 miljarder


Snittålder

36-40


Vad kan vi erbjuda

Deltidsanställning

Examensarbete

Heltidsanställning

Sommararbete

Visstidsanställning


Världen

Asien

Europa

Nordamerika

Sverige

Sydamerika


Kompetensområden

Administration

Ekonomi

Juridik

Natur/Medicin

Teknik


Värden vi prioriterar

Kunder

Medarbetare

Respekt

Unikitet

Utveckling

Det här visste du inte om oss...

Swedish Match har ett eget museum på Skansen i Stockholm, Tobaks och Tändsticksmuseet. Här kan du ta del av våra produkters historia.

Att vi är ett nyskapande, innovativt företag med tradition och kompetens av och kring det svenska snuset kan ses i priser som: Sveriges Bästa Företagwebbplats enligt Halvarsson & Halvarsson Webranking 2010 och Sveriges bästa IR chef, Emmett Harrison 2006, 2007, 2008, 2009 OCH 2010!

Miljöfrågor och socialt ansvarstagande har sedan länge varit en integrerad del av Swedish Match företagskultur. Våra sex grundvärderingar (kommunikation, samverkan, förtroende, nyskapande, erkännande, tillväxt) genomsyrar vår verksamhet och utgör grunden för Swedish Match hållbarhetsarbete.

Viktiga egenskaper

  • Affärsmässighet
  • Initiativtagande
  • Personlig mognad
  • Samarbetsförmåga
  • Uthållig

Karta

Swedish Match
Företagets hemsida
Västra Trädgårdsgatan 15
Stockholm
08-658 02 00