Din och Toyotas framtid är här. Ett starkt varumärke byggs av engagerade människor med en gemensam kultur och tydliga mål. Toyota är ett av världens största företag. Vår värdegrund bygger på djup kunskap, samarbete och ständiga förbättringar. Toyota Material Handling har ca 8000 medarbetare i mer än 30 länder i Europa. I Mjölby utvecklar och producerar vi smarta lösningar för materialhantering och unika truckar. Nu möter Toyota Material Handling en spännande framtid. Därför söker vi människor som älskar utmaningar och innovativt lagarbete. Välkommen med din ansökan.

Kort fakta

Anställda i Sverige

1001-2500


Anställda i världen

5001-10000


Ingångslön

Konkurrenskraftig


Planerad rekrytering

Ja, inom närmsta året


Stora pensionsavgångar

Nej


Omsättning

1-10 miljarder


Snittålder

36-40


Vad kan vi erbjuda

Examensarbete

Heltidsanställning

Internship

Sommararbete


Kompetensområden

Data/IT

Teknik


Värden vi prioriterar

Kunder

Medarbetare

Respekt

Teamkänsla

Trygghet

Utveckling

Detta här visste du inte om oss...

Att vi blev ett utav årets karriärföretag 2016. Att vara ett karriärföretag är ett signum som symboliserar att vi är en arbetsgivare i framkant. Karrärföretagen utses av Karriärföretagen i samband med Dagens Industri.

Att vi under 2016 färdigställde ett nytt Test & Verification Center. Centret är placerat precis intill kontoren på vår utvecklingsavdelning och ger en otrolig närhet mellan kontor och verifieringsmiljö.

Att på bara 23 minuter kan du ta dig från Linköping till dörren på kontoret med kollektivtrafik. Mjölby har bra pendeltågs förbindelser åt tre väderstreck och till Linköping avgår pendeln var 20:e minut.

Att jobba hos oss

OSCAR EWENSON


Konstruktör

Läs mer

JENNY GRIP


Ekonomiassistent

Läs mer

Följ oss på Facebook!

Gå till Facebook

Följ oss på LinkedIn!

Gå till LinkedIn

Följ oss på Instagram!

Gå till Instagram

Karta

Toyota Material Handling
Företagets hemsida
Svarvargatan 8
Mjölby