Rekrytera i Norrland

Vi på Academic Work vet att Norrland är en region vars tillväxt är beroende av att ha rätt medarbetare. Vi vet också att det är en region som många håller kär - efter några år i andra delar av Sverige är det inte sällan norrlandsbor gärna flyttar tillbaka hem. Detta är något som vi uppmuntrar och vill hjälpa till med. Genom vårt Hemvändarkonceptet har vi matchat flera hemvändande kandidater med företag i Norrland som haft ett behov av Young Professionals

"Efterfrågan är stor i vår region"

Jonas Tådén, ansvarig för regionen norr, ser en stor potential på den norrländska arbetsmarknaden - både för företag som är i behov av rätt medarbetare för att fortsätta växa och för kandidater som är i början av sina karriärer. "Vi ser att det är många kandidater som bott i andra delar av Sverige i några år, men som vill återvända hem och då inte sällan med kompetens som annars kan vara svår att få i regionen", säger Jonas. 

Academic Work har kontor i Umeå, Sundsvall och Gävle. Härifrån arbetar vi mot hela Norrland, både mot företag som har behov av personal och kandidater som söker jobb. 

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar inom personaluthyrning och rekrytering, från kortare deltidsuppdrag till strategisk kompetensförsörjning. Det kan vara en deltidstjänst som ska täcka ett oväntat behov, en poolbemanning som möter arbetstoppar eller ett rekryteringsbehov av kvalificerade kandidater som ska säkerställa kompetensförsörjningen på längre sikt. Detta och mycket mer. 

Tipsa en vän