Rekrytering

Vi hjälper våra kunder att rekrytera dem som är i början av karriären – young professionals. Som experter på målgruppen och över 17 års erfarenhet av rekrytering känner vi oss trygga i att lova våra kunder en träffsäker och smidig rekryteringsprocess.

Rekrytera via oss

Konkurrensen om attraktiva profiler är på dagens arbetsmarknad hård, det finns sällan tid att lägga på att hantera rekryteringsprocessen internt och utmaningen att komma i kontakt med arbetssökande kandidater är stor. Vi kan lova dig som kund att vi hjälper dig att rekrytera rätt person och du har tid att fokusera på din kärnverksamhet. Läs mer om hur det är att rekrytera via oss.

Fördelar

När du väljer att ta hjälp av oss med din rekrytering så får du tillgång till vårt stora nätverk av young professionals. Anledningar till att ta hjälp med rekrytering varierar från företag till företag men några av de fördelar de brukar se rör att det ger tid över till annat och att vi är duktiga på att identifiera talanger vilket minimerar felrekryteringar. Dessutom får ni hjälp av en av våra välutbildade rekryterare. Gå vidare och läs mer om fördelar med att rekrytera via oss.

Är ditt personalbehov kortvarigt eller mer flexibelt så kan vi istället hjälp dig med våra tjänster inom bemanning.

Tipsa en vän