Fördelar med rekrytering

Att ha rätt personal på plats är en avgörande faktor för dagens företag, samtidigt som konkurrensen om de riktigt duktiga hårdnar. Vi hjälper dig att rekrytera när ditt behov är mer långsiktigt och driver då den processen hela vägen fram till färdig anställning.

Kontakta oss

fördelar med att rekrytera via oss

 
  • Tidsbesparande: Vi har lång erfarenhet av rekrytering och tar ansvar för hela processen fram till anställningen. Det ger er mer tid att fokusera på kärnverksamheten. 
  • Träffsäkerhet: vi hjälper dig att identifiera framtida talanger och minimera felrekryteringar. Erfarenheten av young professionals: Du får tillgång till vårt stora nätverk av young professionals, en grupp gör stor skillnad på väldigt många företag. Vi känner målgruppen väl och den kompetensen delar vi gärna med oss av i samarbeten med våra kunder.
  • Välutbildade rekryterare: Ni får hjälp av en rekryterare som kommer att ta ansvar för hela rekryteringsprocessen. Alla våra rekryterare följer en utbildningsplan där vi kan säkerställa kompetensnivåer och de får tillgång till olika testcertifieringar. 
  • Trygghet: Vår kompetensbaserade och kvalitetssäkrade rekryteringsprocess ger dig en trygghet i att rätt personer för tjänsten presenteras för dig i slutskedet av rekryteringsprocessen.

 

Varför anlita academic work?

Vi kan redan idag hjälpa dig att börja fundera på er strategiska kompetensförsörjning på längre sikt. Vi har lång erfarenhet av att fungera som en rekryteringspartner tillsammans med våra kunder och tar med oss all den kunskap vi skaffat oss in i våra samarbeten. Konkurrensen om de mest attraktiva profilerna på arbetsmarknaden är hård, men vi kan lova dig som kund att du rekryterar rätt person och du har tid att fokusera på din kärnverksamhet. 

Genom att ta hjälp av oss med att rekrytera personal får du tillgång till hela vårt nätverk av young professionals. Vi är det näst största bemanningsföretaget inom tjänstemannasektorn, något som säger att vi gör ett bra jobb för både våra kunder och kandidater. Att vi sedan 2011 dessutom har nöjdast kunder i branschen enligt Svenskt Kvalitetsindex är ytterligare ett bevis för att vi jobbar stenhårt för att våra kunder ska uppskatta att samarbeta med oss.

Tipsa en vän