Referenser

Vi drivs av att hjälpa våra kunder att hitta rätt personer och av att se deras verksamheter utvecklas med tillsammans med young professionals de rekryterar via oss. Och det har vi fått chansen att göra många gånger under åren. Här är några av alla de företag som tagit hjälp med att rekrytera via oss.

"Långsiktighet och karriärmöjlighet hos Modul"

– På Mogul ska det givetvis vara roligt och inspirerande att arbeta, men viktigast av allt är att det ska kännas drivande och utvecklande. Mogul arbetar ständigt med kompetensutveckling. Det säger Helen Karlsson som är HR-chef på Mogul och som fick hjälp med tre IT-konsulter och en receptionist på rekordkort tid. Läs hela artikeln på bloggen. 

"Rekrytering avgörande för tillväxten hos Fitness24Seven"

- Att bara få de bästa kandidaterna presenterade för mig efter att Academic Work gjort första urvalet är guld värt. Tidigare skötte vi allt själva, det tog massor av tid och risken var stor att vi faktiskt missade något guldkorn bland alla CVn som skulle granskas. Nu har jag tid att finnas där för mina anställda, samtidigt som kvalitén på personalen vi tar in har ökat. Så beskriver Erik Magnusson Area manager på Fitness 24/7 i Malmö samarbetet med Academic Work. Till bloggen för att läsa hela artikeln. 

Tipsa en vän