Rekryteringsföretag

Rätt person på rätt plats säger man. Vi ser till att föra samman dessa två, vid rätt tillfälle. Vi hjälper våra kunder att rekrytera dem som är i början av karriären – young professionals. Som experter på målgruppen och med 20 års erfarenhet av rekrytering känner vi oss trygga i att lova våra kunder en träffsäker och smidig rekryteringsprocess.
 

Behöver du hjälp?

Inte bara täcka ett behov

En rekrytering handlar inte bara om att täcka ett behov. Det är minst lika mycket ett tillfälle att utveckla organisationen och få in ny energi, nya kompetenser och synsätt. Och ungefär så enkelt kan vårt rekryteringserbjudande sammanfattas. Vi har dessutom jobbat med många av våra kandidater redan under deras studietid, så vi har ofta en djupare relation med dem än bara ett CV och en intervju. Det är förstås en bra utgångspunkt när du vill rekrytera personal.

När är det bra att ta hjälp med att rekrytera personal? 

Konkurrensen om attraktiva profiler är på dagens arbetsmarknad hård, det finns sällan tid att lägga på att hantera rekryteringsprocessen internt och utmaningen att komma i kontakt med arbetssökande kandidater är stor. Då kan det vara skönt att anlita ett rekryteringsföretag, vi kan lova dig som kund att du rekryterar rätt person och du har tid att fokusera på din kärnverksamhet.

Är ditt personalbehov kortvarigt och behöver vara mer flexibelt kan vi hjälpa dig med våra tjänster inom bemanning.

kompetensbaserad rekryteringsprocess

Vi jobbar med en kompetensbaserad rekryteringsprocess, vilket innebär att rekryteraren tillsammans med dig som kund börjar med att identifiera vilka personliga egenskaper och kompetenser som är viktiga för tjänsten. Genom vår rekryteringsprocess säkerställer rekryteraren tillsammans med dig att rätt person erbjuds jobbet och anställs av er. Rekryteringsprocessens består av flera steg där selektering, flera intervjuer, eventuella tester, referenstagningar och slutligen intervju hos kundföretaget är några av dem. Läs mer om vår rekryteringsprocess.

Tester som ett komplement vid rekrytering

I vissa rekryteringsprocesser rekommenderar vi att använda tester som ett komplement och ibland är det ett önskemål från kundföretaget. Våra rekryterare kan hjälpa till med både personlighetsformuläret OPQ och färdighetstesterna Verify. Båda testerna vilar på en bred vetenskaplig grund vilket innebär att det finns adekvata svenska normgrupper samt reliabilitet- och validitetsstudier som ger stöd för testernas effektivitet. Vi säkerställer att du kan välja mellan de bästa slutkandidaterna, men det är alltid du som väljer din framtida kollega!

Tipsa en vän