Om rollen 

För att lyckas som projektingenjör ser vi att du är en lagspelare med vana att koordinera projekt och prioritera arbetsuppgifter. Du är handlingskraftig och ser lösningar snarare än problem. Som projektingenjör på Trafikverket har du inte bara varierande arbetsuppgifter i något av Sveriges största infrastrukturprojekt utan också en arbetsplats med trevliga kollegor, högt tempo och goda utvecklingsmöjligheter. Dessutom kommer Academic Work ge din karriär en puff i ryggen genom att hjälpa till med utbildning och löpande individuell coachning.

Utbildningsprogrammet

Utbildningsprogrammet syftar till att ha en accelererande effekt på din utveckling och bidra positivt till din karriär. Det ska också skapa en mötesplats för dig att utbyta erfarenhet med andra projektingenjörer involverade i andra projekt. Utbildningsprogrammet består av tio lärarledda utbildningsdagar uppdelat i tre block som äger rum under arbetstid. Kurserna är anpassade efter rollen och framtaget tillsammans med Trafikverket och hålls i exklusiv regi för dig som är projektingenjör på Trafikverket via Academic Work.

Coachning 

Utöver utbildningsprogrammet erbjuds samtliga Academic Works konsulter på Trafikverket möjlighet till stöd och vägledning i karriären i form av löpande individuell coachning. Coachningen syftar till att sätta och följa upp mål och återkoppling för att kunna identifiera utvecklingsområden och på så vis driva den personliga utvecklingen framåt.

Tipsa en vän