Så funkar det

Varje dag fylls vår jobblista på med nya lediga jobb, både för dig som söker heltidsjobb och dig som vill ha ett jobb på deltid. Det finns flera olika sätt att både hitta, hålla koll på och öka dina chanser att bli matchad med jobben som passar just dig. 

Hitta och sök jobb i jobblistan

Jobblistan är navet för dig som söker jobb, den ger dig möjlighet att både hitta och söka de jobb du är intresserad av. Lär dig mer om de filtreringar och val som är möjliga att göra i jobblistan så har du snabbt skapat dig ett bra verktyg som hjälper dig i ditt jobbsökande. Lär dig mer om att hitta och söka jobb hos oss.

Skapa en jobbevakning

Vill du slippa att själv hålla utkik efter intressanta jobb i vår jobblista kan du istället skapa en jobbevakning. Skapa en eller flera jobbevakningar där du exempelvis väljer jobbkategori och stad. Då får du ett mail så fort ett en ledig tjänst som matchar ditt intresse läggs upp i vår jobblista Läs mer om fördelarna och skapa en jobbevakning som matchar ditt jobbintresse.

Gör ditt CV sökbart

Vill du lägga ner mer tid på ditt jobbsökande så är ett tips att göra ditt CV mer sökbart hos oss. I bland gör våra rekryterare egna sökningar i vår stora CV-databas. För att öka möjligheterna att dyka upp i deras sökningar handlar det om att fylla ditt konto med information om dig själv, din utbildning, erfarenheter och andra kompetenser du har. Så gör du ditt CV sökbart, vi delar med oss av tipsen.

Andra sätt att få jobb

Utöver vår jobblista där alla våra lediga jobb listas så drar vi löpande igång andra initiativ för att hjälpa young professionals till jobb. Academic Work Academy, där 30 personer ges möjligheten att gå en intensivutbildning och sedan landar varsitt jobb som IT-konsulter efter utbildningens slut är ett sådant. Läs mer om andra sätt att få jobb hos oss.

Tipsa en vän