sistaårsstudent? 

Har du redan en plan och vet vad du vill jobba med framöver eller är du fortfarande öppen för förslag? Oavsett vilket kan vi på Academic Work hjälpa dig att ta första steget ut i arbetslivet. Nu vill vi träffa dig och bjuder därmed in dig till vårt event för sistaårsstudenter. 
Välkommen till Home of the young professionals!

 Vi vill träffa dig 

Vi tror på det personliga mötet och bjuder därför in dig till vårt sistaårsevent där vi hoppas på att få träffa dig som läser sista året på en utbildning inom IT, teknik eller ekonomi. På våra event berättar vi vad vi kan erbjuda dig  just nu men även i framtiden. Självklart får du även träffa våra rekryterare och presentera dig själv närmare.

Klicka dig vidare till den eller de regioner du är intresserad av att jobba i. Här hittar du datum och tid för event, kan läsa mer om våra tjänster, och självklart göra din anmälan. Här finns också våra kontaktuppgifter om du önskar komma i kontakt med oss.

Vi vet vad du går för

Vi har jobbat med akademiker i början av karriären sedan vi startade år 1998, så vi vet vilken kunskap och kompetenser du har med dig från din utbildning och det tar vi med oss när vi pratar med våra kunder. Detta har resulterat i att många av våra heltidsjobb passar just dig, som ska ta eller har tagit examen. Vi vill att du ska kunna söka våra jobb utan några större krav på arbetslivserfarenhet!

Tipsa en vän