Academic work i sverige

I Sverige har vi större kontor i utvalda städer men våra kunder och konsulter finns nästintill över hela landet. Våra kontor finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping, Linköping, Örebro, Umeå, Sundsvall och på Arlanda-flygplats utanför Stockholm.

Från malmö i söder till umeå i norr

Vi började med ett kontor i ett pannrum på Kungliga tekniska högskolan 1998 och nu finns vi från Malmö i söder till Umeå i norr. Vi är fler än 450 heltidsanställda på våra kontor runtom i Sverige och tillsammans med våra viktiga deltidsassistenter hjälper vi kunder att hitta rätt personal och young professionals till jobb.

kontoren ger oss lokal närvaro

Vi tror mycket på att ha lokal närvaro och därför har vi kontor på utvalda orter i Sverige. Men våra geografiska regioner sträcker sig långt utanför kontorsorterna. I södra Sverige har vi ett större kontor i Malmö men där kunder och konsulter finns runtom i Skåne och Blekinge. På samma sätt fungerar arbetet på våra andra kontor i Stockholm, Göteborg, Jönköping, Linköping, Örebro, Umeå och Sundsvall. Du hittar kontaktinformation och adresser till alla våra stora och mindre kontor här

event runtom i studentsverige 

Vår lokala förankring syns också ute på högskolor och universitet runt om i Sverige. Vi har ett team eventkoordinatorer som finns med i olika i studentsammanhang, från större arbetsmarknadsdagar och mässor till direkta samarbeten med studentföreningar och föreläsningar för utvalda studentgrupper. Vår aktivitet på lokala campus är ett sätt för oss att hela tiden underhålla och utveckla vårt nätverk av young professionals.

Tipsa en vän