Back to School! 

Höstterminen är här och vi på Academic Work vill se till att du får de absolut bästa förutsättningarna för att lyckas med dina studier, oavsett om det är din första termin eller om du redan pluggat ett tag. Därför tävlade vi ut en ny Macbook Pro! Tävlingen är nu avslutad och vinnaren är meddelad! Tack till alla som varit med och tävlat! 

Träffa oss på Campus 

Varje år anordnar vi mer än än 350 event på högskolor och universitet i Sverige. Genom våra event vill vi berätta om spännande jobbmöjligheter, men också dela med oss av allt ifrån CV- och intervjutips till vad arbetsgivare letar efter när de anställer young professionals. Du kan träffa oss på bland annat mässor, föreläsningar och monterevent. Se var du kan träffa oss redan under introduktionen.

Föreläsningar

Vi är experter på bland annat CV-skrivande, utformning av personligt brev och intervjuteknik. Självklart delar vi med oss av vår kunskap utanför föreläsningssalen!

Karriärmöjligheter

Håll utkik efter våra affischer på campus eller prata med oss på mässor och event. Vi har med oss tjänster som vi tror kan passa just dig!

Skapa en jobbevakning

Vi sätter upp en jobbevakning åt dig så att du får jobbtips direkt i mailen! Bestäm själv vilket område och bransch du vill prenumerera på.

Tips & tricks 

Är du osäker på hur ditt CV ska se ut eller hur långt ditt personliga brev ska vara? Har du sökt ett jobb och undrar om det är lönt att söka ett till? Vi guidar dig i jobbsökandet. Har du som jobbsökande andra funderingar eller vill du som är mitt i karriären få mer inspiration, ta dig vidare till Stories & Insights.

 

 

Tipsa en vän