VAR VILL DU JOBBA SOM ACCOUNT MANAGER?

Välj den stad där du vill jobba och ta första steget i rekryteringsprocessen genom att göra testerna. Vill du först veta mer om tjänsten, läs mer på sidan om rollen som Account Manager eller läs mer om våra tester och rekryteringsprocessen längre ned på sidan.

Därför är första steget tester

Det finns ingen speciell mall för vem som lyckas i rollen som Account Manager på Academic Work. Därför är inte ditt CV så viktigt för oss. Det vi letar efter är potential och rätt personlighet. För att lyckas i rollen som Account Manager vet vi nämligen att det är ett antal personlighetsdrag som är extra viktiga. Därför är första steget för alla som söker tjänsten som Account Manager hos oss tre tester. Välj stad och gör testerna direkt!

Mer om testerna

Eftersom de som lyckas i rollen som Account manager på Academic Work kommer med olika erfarenheter vill vi ge alla kandidater en chans – oavsett bakgrund. Vi vill helt enkelt lägga CV:t åt sidan för att istället fokusera på dig och din personlighet. Det är anledningen till att vi som första steg i vår rekryteringsprocess valt att använda tre tester. Dessa är:

  • Ett personlighetsformulär (cirka 15 minuter)
  • Ett logiskt abstrakt test (6 minuter)
  • Ett numeriskt test (5 minuter)

Personlighetsformuläret kan du fylla i lugn och ro, men de andra två är tidsbegränsade, så se till att du sitter ostört och kan fokusera ordentligt.

Vi utgår från resultaten du får i dina första tre tester - så gör bara testerna en gång.

Vår rekryteringsprocess

De tre testerna är första steget i vår rekryteringsprocess och fungerar som ett första urval. Går du vidare så kommer vi att ringa upp dig för en kortare telefonintervju och efter det bjuds de som går vidare till nästa steg in till en första intervju på det kontor där du är aktuell. Under första intervjun träffar du en av våra internrekryterare. Nästa steg är en andra intervju hos oss då du utöver vår internrekryterare också träffar rekryterande chef för intervju och case. Sist i processen kommer vi att vilja stämma av med dina referenser.

Mer om rollen som Account Manager

Vill du veta mer om rollen som Account Manager innan du känner dig redo för testerna? Här har vi samlat mycket information hur det är att jobba som Account Manager hos oss på Academic Work.


ROLLEN SOM ACCOUNT MANAGER >

Du kan också höra av dig till oss du har frågor:

SKICKA MAIL >