Undersökningar

Våra kunder kan ta del av vår kunskap om målgruppen genom det vi kallar Insights. Dels genom våra större studier, exempelvis Young ProfessionalAttractionIndex (YPAI) som vi utför i samarbete med TNS Sifo, men också genom mer specifika frågor till vår målgrupp. Eller genom skräddarsydda studier som vi gör i direkt samarbete med företagen. 

Lär känna din målgrupp

Syftet med våra skräddarsydda undersökningar är att förbättra upplevelsen för de jobbsökande kandidaterna, konsulter och dina medarbetare. Genom att ställa frågor och förstå konsulter eller anställda hos er kan vi exempelvis säkerställa att vi kommunicerar på rätt sätt och ger rätt förväntningar till de jobbsökande kandidaterna i våra rekryteringsprocesser för uppdrag hos dig. Det i sin tur säkerställer att vi minimerar felrekryteringar och att vi sedan förvaltar investeringen i personen på bästa sätt så att vi tillsammans blir bättre på att hitta rätt person, till rätt position. 

Vad är viktigt för Young Professionals? 

Temat för våra workshops varierar men kan exempelvis handla om Vad är viktigt för young professionals i karriären, Hur engagerar du och leder målgruppen, Hur kommunicerar du med målgruppen i sociala kanaler och på arbetsmarknadsdagar? Våra workshops och riktar sig både till rekryterande chefer och till ledningsgrupper. 

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi hjälper idag kunder med följande typer av undersökningar: 

  • Campusundersökningar
  • Kandidatundersökningar
  • Konsultundersökningar
  • Medarbetarundersökningar
  • Workshops

Låter det intressant? 

Vi hör gärna av oss och diskuterar hur vi kan hälpa dig. Lämna dina uppgifter här, så ringer vi upp. 

Tipsa en vän