Vad gör en Account Manager

Internt hos oss på Academic Work har vi en rad olika tjänster. En av de tjänsterna är rollen som Account Manager det vill säga säljare. Vår säljkår är oerhört viktig. De pratar med och träffar varje dag våra kunder och utvecklar relationen med dem. Det är också våra Account Managers som har första kontakten med våra blivande kunder och är vårt ansikte utåt. En ansvarsfull tjänst.

"Det ger en grym insikt i näringslivet och hur man hanterar olika människor. Det absolut bästa med jobbet som Account Manager är att jag får träffa så mycket folk. Det är alla kategorier och sorter. Från det lilla enmansföretaget till det gigantiska globala företaget med tusen anställda."  Det säger Maria Sörlin som arbetar som Account Manager på vårt Göteborgskontor.

Och just nu letar vi efter fler som Maria. Som vill framåt och som alltid vill lite mer. Det kommer krävas hårt arbete, det ska vi inte sticka under stol med. I gengäld erbjuder vi dig förutsättningar för att lyckas och utveckla din talang som säljare. Bland annat låter vi dig gå något som vi kallar Business Sales Program. Programmet är utvecklat för att göra dig till en säljare som våra konkurrenter skulle älska att försöka headhunta. Vi låter dem gärna försöka, men vi tror att du kommer att trivas bra här med den kultur och det engagemang som finns i vårt företag. Att försöka beskriva en stämning eller en känsla på ett företag är svårt men vi kan väl säga att vi brukar hitta på en hel del saker ihop i alla fall. Som i höstas när vi åkte till Dublin hela företaget eller när ett gäng hos oss åkte upp och sprang stafettvasan eller varför inte när vi bokade hela Gröna Lund för våra kunder och konsulter? Är du mer nyfiken på vilka vi är kan du alltid läsa mer om oss, kolla hur vi för oss på Facebook och LinkedIn eller Twittra med oss. Och helt ärligt, vi bryr oss inte om vad du gjort tidigare eller vem din pappa eller mamma känner - det vi bryr oss om är att du har ambition. Vart du vill komma och vad du gör för att komma dit hjälps vi såklart åt med hela tiden.

Vi söker kollegor till StockholmGöteborg och Malmö och genom att klicka på en av städerna kommer du till den traditionella annonsen där du också kan söka jobbet. Eller så klickar du på något av visitkorten nedan och skickar ett mail till våra rekryterare. Blir du en av oss?

Tipsa en vän