Vad gör en konsultchef?

Namn: Kristina Lantzkristina-lantz_200X220
Ålder: 25
Bor: Lund
Första jobbet: Badvakt under 5 somrar i hemkommunen på Österlen.
Gör idag: Konsultchef och även ansvarig för bemanningen på Academic Works kontor i Malmö

Bakgrund: Min karriär på Academic Work är brokig, jag jobbade som uthyrd konsult där jag gjorde allt från att dela ut smakprov på Lunds centralstation till att planera SAP-tjänster och ta emot klagomål som växeltelefonist. 2012, den 8:e april, fick jag chansen att börja som konsultchefsassistent och på den vägen har jag sen vandrat vidare till min tjänst idag. Om min konfirmation var fantastisk så är jag nu helt frälst i Academic Work!

Vad gör du om dagarna: Min roll är otroligt varierande, ena dagen kan jag starta upp en ny studentpool på 30 konsulter där ramar för samarbetet ska sättas och motivationen i poolen ska peppas till max medan jag andra dagen kan sitta djupt försjunken i ansökningar till antingen en redovisningsekonom eller en CNC-operatör. Dagarna planerar jag helt efter vilka kunder, konsulter och nya jobb som kräver min uppmärksamhet. Att få möjligheten att jobba självständigt och ta eget ansvar för min arbetsprocess passar mig utmärkt, kombinationen av försäljning, kund- och konsultvård och snabba ryck är min melodi!

Aktuell med: I detta nu jobbar jag för fullt med att starta upp ett helt nytt samarbete med Menigo här nere i Skåne. Det är en ny kund för Academic Work och ny kund betyder möjligheten att sätta premisserna för hur vi ska jobba tillsammans, vilka mål vi vill nå och hur vi vill att konsulterna, kunderna och Academic Work ska fungera optimalt tillsammans. Här får jag både jobba med strategi och rekrytering där vi är partners som tillsammans ska få det att fungera. Kan väl också flika in att jag håller på att packa inför en New York-resa där jag tillsammans med andra kollegor ska få fira min vinst som Årets Rookie 2012:)

Vad är du mest stolt över att du uppnått i din karriär fram till idag: Jag har under min tid på Academic Work jagat både siffror, nöjda kunder och konsulter men det som jag är mest stolt över är att jag kan stoltsera med att ha utvecklat några av Malmö-kontorets mest framgångsrika och lönsamma samarbeten där både kunder och konsulter trivs och vill jobba tillsammans med Academic Work. Är stolt över att jag är med och bidrar till Academic Works framgång!

Vad gör att du trivs på ditt jobb: Jag får jobba med mina kunder, konsulter och kollegor precis så som jag vill. Jag uppmuntras att våga och det gör att jag varje dag har både viljan och energin att göra ett förbannat bra jobb! Allt jag ger får jag tillbaka!

Tipsa en vän