Våra olika roller

Vi har hjälpt fler än 100 000 young professionals till jobb. Genom ett fantastiskt samarbete mellan våra säljare som hjälper företag förstå sina personalbehov och våra konsultchefer och rekryterare som hittar de bästa kandidaterna för jobben och sedan fungerar som deras fortsatta karriärpartner. Med hjälp av våra supportfunktioner som IT, marknad, HR och ekonomiavdelningen blir vårt gemensamma resultat ännu bättre.

Arbete med vår försäljning

Allting börjar med våra Account Managers. I den rollen är du med och identifierar eventuella personalbehov hos nya och befintliga kunder och du ansvarar för att sälja våra bemanning- och rekryteringstjänster. Det betyder att du har en otroligt viktigt uppgift. Du hjälper våra kunder med deras viktigaste tillgång – medarbetarna. Genom det är du, tillsammans med resten av Academic Work, med och hjälper young professionals hitta jobb och bygga karriärer. Det är något att vara stolt över. Det betyder förstås väldigt mycket för den person som får det där specifika jobbet, men också för samhället i stort.

Driv ditt företag

I praktiken innebär det här att du får möjligheten att driva ditt eget lilla företag i det stora företaget. Från prospektering och nyförsäljning till att underhålla och utveckla relationen och samarbetet med dina kunder. Du kommer varje dag ha nära samarbeten med våra konsultchefer och rekryterare som ansvarar för att hitta rätt kandidat utifrån en kunds specifika behov. Vid större upphandlingar och affärer kan du ta hjälp av våra specialister och samarbetar bland annat med avdelningen som hjälper till med avtal och upphandlingar. Som Account Manager har du stora möjligheter att utvecklas, båda i din roll men också genom att längre fram kunna ta dig an andra roller inom sälj, t.ex. som Key Account Manager, Säljcoach eller Business Area Manager. Vi uppmuntrar dig alltid, men du tar själv ansvar för din utveckling och tack vare vår stora organisation får du tillgång till utbildning, coaching och rätt stöd längs vägen.

 

Vi bryr oss inte om ditt CV.

Men din personlighet är helt avgörande för oss. Det finns ingen strikt kravprofil för en Account Manager på Academic Work, men den gemensamma nämnaren för att lyckas är social intelligens, uthållighet och att du är orädd. Du vill nå dina mål och vågar ta egna initiativ för att göra det. 

Vill du söka en av tjänsterna och gå direkt till första urvalstestet, vill du bli kontaktad av oss eller vill du läsa mer om känslan och jobbet som Account Manager på Academic Work?

  • Sundsvall Heltid 4 dagar sedan
  • Linköping Heltid 6 dagar sedan

Arbeta med HR och rekrytering

Vill du erbjuda en nyutexaminerad kandidat det där första, viktiga, jobbet? Vill du vara en del av ett så avgörande ögonblick i en persons liv, samtidigt som du hjälper våra kunder med den viktigaste tillgången de har – deras medarbetare? Om du arbetar med rekrytering på Academic Work få du vara med om allt det. Här är det ditt jobb att hitta rätt kandidat för rätt tjänst och du som ser till att våra kunder är fullständigt nöjda med våra tjänster. Så att de vill fortsätta växa tillsammans med oss. Du fungera också som en karriärpartner för young professionals genom att hjälpa dem hitta nya jobbmöjligheter och sina karriärvägar.

Olika roller med flera möjligheter

Alla som jobbar med rekrytering hos oss är förstås riktigt duktiga på rekrytering men det finns andra roller som rör rekrytering på Academic Work. Som Consultant Manager kommer du ha fullt arbetsgivaransvar för konsulterna du rekryterar och skaffa dig stor kunskap inom arbetsrätt, personaladministration och ledarskap. Medan du som Recruitment Consultant arbetar med kandidater som efter vår rekryteringsprocess anställs direkt av våra kunder. Det de båda rollerna har gemensamt är att de kommer att utveckla ditt affärssinne och din säljförmåga eftersom varje kontakt med en kandidat eller kund innebär att du marknadsför Academic Work och våra tjänster.

Utvecklas och uppnå resultat

Att arbeta som Consultant Manager, Recruitment Consultant eller i någon av de andra rollerna inom vår rekryteringsverksamhet t.ex. Staffing & Recruitment Assistant, Staffing Service Assistant eller Sourcer, är utvecklande, utmanande och väldigt roligt. Alla som arbetar med rekrytering hos oss är ambitiösa, affärsmässiga och har förmågan att samarbeta med både vår säljavdelning, kunder och kandidater. För att gilla att arbeta i någon av dessa roller behöver du också vara strukturerad och ha en stark vilja att skapa resultat. Sök jobb hos Academic Work och bli en del av ett energiskt team som har kul samtidigt som de skapar fantastiska resultat.


  • Örebro Heltid 1 dag sedan
  • Stockholm Heltid 7 dagar sedan

Arbeta på våra övriga avdelningar

För att hela Academic Work ska rulla på så är alla våra övriga avdelningar ett måste. Oavsett om du tillhör marknadsavdelningen, jobbar på HR eller IT så är alltid Academic Works affär i fokus.

Arbeta på ekonomiavdelningen

En välfungerande ekonomiavdelning är ett måste för alla stora organisationer. Att vi på Academic Work har en ekonomiavdelning i världsklass är därför otroligt bra. I den snabba bransch vi arbetar måste ekonomikollegorna vara snabba med att tillhandahålla och stötta ledningen med finansiella resultat och samtidigt säkerställa vårt finansiella flöde, fakturering, löner och ge svar juridiska frågor. Genom det nära samarbetet med olika delar av organisationen är medarbetarna på ekonomiavdelningen målmedvetna, serviceinriktade och strukturerade. Sist men inte minst är karriärmöjligheterna för dig som arbetare här stora tack vare tjänster inom ett stort antal olika områden. Som en del av en stor organisation kommer du få utbildningar, coaching och support längs vägen. 

Arbeta på marknadsavdelningen

Vad skulle Academic Work vara utan sin marknadsavdelning? Vi kan bara spekulera, men vad vi vet är att vi definitivt inte skulle ha ett av de starkaste varumärkena i branschen eller  förmågan att kommunicera med våra många olika målgrupper. Marknadsavdelningen har hand om alla varumärkesrelaterade frågor, stöttar säljavdelöningen kring leadgenerering och ser till att Academic Works budskap alltid kommuniceras på bäst sätt. Tack vare vår målgrupp, young professionals, försöker vi ständigt pusha oss själva att vara i framkant när det kommer till marknadsföring och kommunikation med ett starkt digitalt fokus. Rollerna på avdelningen är många; Här arbetar bland annat analytiker och digitala produktionsledare sida vid sida med våra specialister på kandidatkommunikation och leadgenerering. Om du är resultatdriven, kreativ och socialt intelligent kommer du älska att arbeta här.

Arbeta på HR-avdelningen

People & Performance är vår interna HR-avdelning och kollegorna har en central roll på Academic Work. Som del av det teamet är du med och stöttar organisationen genom att hjälpa våra chefer at ta hand om vår viktigaste tillgång – våra ambitiösa och duktiga medarbetare. Det är ditt jobb att veta hur våra medarbetare mår, hur de utvecklas i sina roller, hur de uppfattar sitt arbete och hur de presterar. Du skapar system, processer och utbildningar – som våra chefer sedan använder för att skapa engagemang och utveckling bland sina medarbetare. Vi vet att engagerade medarbetare är nyckeln till att nå vår vision – Every client’s first choice. Om du har ledarskapserfarenhet, ett strategiskt tänkande, är envis och en god lyssnare kommer du att älska atmosfären hos People & Performance.

Arbeta på IT-avdelningen

Det finns IT-avdelningar och så finns det IT-avdelningar. Och så finns det IT-avdelningen på Academic Work. Genom åren har vi kommit att bli något ganska unikt, mycket tack vare att vi redan från början haft ett stort fokus på att ligga i framkant i branschen när det kommer till digitalisering. Hos oss får du arbeta med den senaste teknologin inom områden där du har möjlighet att påverka utveckling av både produkter och processer. Vare sig du arbetar som produktägare, systemutvecklare, supporttekniker eller har någon annan roll på avdelningen så är alla med och bidrar till det huvudsakliga målet – att förse Academic Work med användarvänliga, effektiva och moderna IT-lösningar, så väl som att stötta organisationen med innovativa och stabila IT-infrastrukturer. Om du har ett stort intresse för teknologi, ett analytiskt tänkande och är målinriktad, flexibel och innovativ kommer du känna dig som hemma hos IT. Förbered dig själv på en snabbt växande avdelning med en öppen, välkommande och positiv attityd där det investeras mycket i din personliga och professionella utveckling.

  • Stockholm Heltid 1 dag sedan
  • Stockholm Heltid 1 dag sedan