varför academic work? 

Behovet av personal varierar. Det kan vara ett plötsligt och kortvarigt behov, ett behov av en viss kompetens idag eller ett behov att säkra din strategiska kompetensförsörjning på längre sikt. Eller något helt annat. Vi kan hjälpa dig oavsett ditt behov, detta tack vare vår erfarenhet, expertis och storlek i branschen.

När är rätt tillfälle att ta hjälp? 

Rätt tillfälle att hyra in en konsult kan till exempel vara vid arbetstoppar, organisationsförändringar, anställningsstopp eller vid vikariebehov. Då ser vi till att rätt person finns på rätt plats, när du behöver det. Vi hjälper dig också rekrytera när ditt behov är mer långsiktigt, och driver då den processen hela vägen fram till färdig anställning. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Fördelar med att anlita Academic Work 

 • Digital framkant. Världen förändras och det gör branschen också. Vi jobbar ständigt efter att anpassa oss till våra kunders och marknadens behov och lägger stor vikt vid att hålla oss i framkant när det kommer till tekniska lösningar.
  Läs mer om våra digitala verktyg Instajobs och Happo
 • Vi är näst störst i branchen. Sedan 1998 har vi växt från verksamhet i ett litet pannrum till att bli det näst största bemanningsföretaget inom tjänstemannasektorn, ett kvitto på att vi gör ett bra jobb för både våra kunder och kandidater.
  Till kort fakta om Academic Work. 
 • Vår kompetensbaserade rekryteringsprocess där vi tillsammans med kundföretaget väljer ut de för tjänsten viktigaste kompetenserna, och låter dessa löpa som en röd tråd genom hela rekryteringsprocessen. Vi tillhandahåller också testverktyg från ledande testaktörer, något som våra rekryteringskonsulter är certifierade i och löpande fortbildas i. 
  Om vår rekryteringsprocess
 • Tillgången till vårt stora nätverk och vår kompetens om young professionals. Vi är experter på målgruppen young professionals - studenter och akademiker i början av sina karriärer. Med vår långa erfarenhet av målgruppen har vi lärt känna dem, vet vad de drivs av och hur vi ska komma i kontakt med dem som är intressanta för ert företag. Det är vår nisch och en målgrupp vi vet gör stor skillnad på väldigt många företag.
  Om young professionals
 • Certifierade enligt ISO 9001, en internationell standard för kvalitetsledning som omfattar alla våra processer. Det är en tydlig kvalitetsstämpel.
  Om vårt kvalitetsarbete. 
 • Vi brinner för att hjälpa företag att växa och utvecklas med hjälp av young professionals. Vi är stolta över att vi sedan starten 1998 har fått vara med i början av snart 130 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.
  Om vår ambition genom åren.
 

Varför ta hjälp med bemanning eller rekrytera personal? 

Vi har såklart en mängd anledningar till varför du ska ta hjälp av oss med bemanning eller rekrytering av personal. Lämna dina kontaktuppgifter så berättar vi mer om de fördelar som intresserar just dig. Vill du först förstå mer om hur det fungerar, läs mer under Bemanning eller Rekrytera via oss

Tipsa en vän