Young professionals

Young professionals, studenter och akademiker i början av sina karriärer. Det är vår nisch, vårt expertområde och en målgrupp vi tror på. Studenter och akademiker utgör en viktig investering för framtiden. Det är ju de som kommer att ta vid när nästa generation går i pension. Det är också de som har färsk kunskap och i kombination med deras driv, ambition och nyfikenhet är de en stor tillgång på många företag.

Därför tror vi på Young professionals

Vi på Academic Work älskar ambition. Vi är fullt övertygade om att den kraft som ryms i en människas ambition är så stark att den kan övervinna det mesta. Ja, det kanske är lite väl starkt uttryckt, men du förstår säkert poängen. Vi tror på ambition och just därför tror vi på young professionals. Vi inspireras av deras vilja att lära sig nya saker, att fortsätta utvecklas och att samla på sig nya erfarenheter. De vill helt enkelt mer än att bara göra sitt jobb – och detta är något våra kunder verkligen värdesätter.

om vår studentmålgrupp

Vår studentmålgrupp är energiska, engagerade och snabblärda konsulter och våra kunder uppskattar särskilt flexibiliteten som studenter ofta har tack vare varierande föreläsningsscheman och möjligheten att själva planera sina studier. Genom att ta hjälp av studenter vid behov under terminerna så har våra kunder dessutom upplärd personal att ta hjälp av under exempelvis sommar- och julledigheter. Dessutom är studenterna en mycket bra rekryteringsgrund och många av våra kunder har hittat sina framtida talanger bland dem som arbetat extra. Vill du veta mer om deltidsbemanning? 

Nyutexade och akademiker med några års erfarenhet

Akademiker i början av sina karriärer är nyfikna och har en stark vilja att få lära sig och visa framfötterna. Antingen står de precis i starten av sina karriärer med en nyförvärvad examen och uppdaterad kunskap, eller så har de redan jobbat några år och hunnit skaffa sig bra erfarenhet inom sitt område. Oavsett så är de med sitt självklara driv och fokus på att utvecklas en mycket intressant kandidatgrupp för våra kunder. Vill du veta mer om heltidsbemanning? 

Vill du veta mer eller behöver personal? 

Vill du lära dig mer om målgruppen så läs mer om vår Young Professionals Attraction Index. Undersökningen som vi gör tillsammans med TNS Sifo ger oss svar på vad som är viktigt när young professionals väljer arbetsgivare och vilka arbetsgivare som får högsta betyg av målgruppen. Lämna gärna dina kontaktuppgifter så hör vi oss och berättar mer om målgruppen och om oss.

Tipsa en vän