Intensivutbildning Academy

Skapa en framtid inom IT & tech på 12 veckor

Vägen till en framtidssäker karriär är kortare än du tror. Våra 12 veckors-utbildningar är ett svar på kompetensbristen inom IT & tech och hjälper både individer och företag att bli konkurrenskraftiga i en alltmer digitaliserad värld.

Utforska våra program och se vilket som passar dig bäst

Våra utbildningar bygger på metodiken accelerated learning. De har stort inslag av praktisk tillämpning och är framtagna tillsammans med branschledande företag, vilket gör att vi kan säkerställa hög kvalitet. Du får garanterat jobb efter examen. 

Våra program

100+

genomförda program sedan 2015

3000+

personer har framtidssäkrat sina karriärer tillsammans med oss (Sverige, Norge, Finland, Tyskland)

500+

företag och organisationer anställer våra konsulter för att få in rätt kompetens, just nu och för framtiden

Vad säger tidigare deltagare?

Att byta karriär eller din boosta kompetens genom en intensivutbildning kan vara tufft men är helt klart värt det. Möt några av de personer som har gått våra utbildningar tidigare och ta del av deras erfarenheter och läs om hur deras karriärer tagit fart efter examen.

FAQ

Här har vi samlat svar på vanliga frågor om våra utbildningar. Om du har andra frågor om specifika program, om ansökningsprocessen eller om något helt annat som du inte hittar svar på, är du såklart alltid välkommen att höra av dig till oss på academy@academicwork.se.

Decorative image

Missa inga nyheter!

Världen förändras snabbt. Våra utbildningar är alltid designade tillsammans med branschledande företag och utgår från deras kompetensbehov. Vill du hålla dig uppdaterad om våra senaste program, nyheter och event? Funderar du på om karriärskifte kanske är något för dig? Signa upp dig på vårt nyhetsbrev!

För information om hur vi hanterar dina uppgifter, läs vår Privacy Policy.