My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Intensivutbildning Academy

Skapa en framtid inom IT & tech på 12 veckor

Vägen till en framtidssäker karriär är kortare än du tror. Våra 12-veckorsutbildningar är ett effektivt svar på kompetensbristen inom IT och tech. De är framtagna tillsammans med branschledande företag och gör dig eftertraktad på arbetsmarknaden.

Se aktuella program
teknikstudent som styr en robot

Framtidssäkra din karriär

Vill du vara med och skapa framtidens robotar, designa framtidens elnät, få företag att växa med smarta affärssystem eller jobba med digital innovation som kan ta oss ett steg närmare en lösning på klimatkrisen? En del trender i samhället är så starka och omvälvande att man pratar om ”megatrender”. Digitialiseringen är en sådan. Den omställningen vi nu ser på arbetsmarknaden innebär att ett mycket stort antal personer som idag jobbar med något annat kommer behövas inom tech- och IT-branschen. Det är därför våra utbildningar finns. Vill du vara med? Utforska våra program!

Utbildning som leder till jobb

Vi matchar de behov företag har just nu med de personer vi tror har allra bäst förutsättningar att klara våra utbildningar. Exakt vilka roller vi utbildar till varierar och kommer fortsätta variera. Några särskilt populära program som ofta återkommer är Javautvecklare, C#-utvecklare och automationsingenjör. En sak har alla våra utbildningar gemensamt: de leder till jobb och du kommer vara eftertraktad på arbetsmarknaden efter examen.

två manliga studenter sitter framför en dator under en it-utbildning

Passar IT och tech dig?

Att ”jobba inom IT och tech” ser inte ut på ett sätt, det ser ut på massor av olika sätt. Vissa roller kräver hög analytisk förmåga, andra handlar mer om att du är social och bra på att få människor omkring dig att växa. Vissa roller kräver stor noggrannhet, andra handlar mer om din förmåga att tänka nytt och kreativt. Vi har sedan 2015 genomfört över 200 program av olika karaktär, och hjälpt över 3 500 personer att framtidssäkra sina karriärer.

Vi erbjuder

→ 12-veckors intensivutbildningar designade efter företags faktiska kompetensbehov.
→ Fast anställning som konsult genom Academic Work i 12 månader.
→ En effektiv väg till en ny karriär inom IT och tech, utan krav på tidigare erfarenhet.

Aktuella program

Utforska våra program och se vilket som passar dig bäst.

200+

genomförda program sedan 2015

3500+

personer har framtidssäkrat sina karriärer tillsammans med oss

1000+

företag och organisationer anställer våra konsulter för att få in rätt kompetens

Den snabba vägen till en ny karriär – så funkar det!

1 Hitta rätt program för dig

Vi erbjuder olika utbildningar, som alla leder till jobb inom IT och tech. Se aktuella program och ansök.

2 Utveckla din kompetens

Om du blir antagen till utbildningen så väntar 12 intensiva veckor med den senaste metodiken, branschens bästa lärare och högt motiverade studiekamrater.

3 Påbörja din nya karriär

Efter examen blir du fast anställd/tillsvidareanställd via Academic Work, uthyrd till ett attraktivt företag inom IT eller tech och får en bra start på din nya karriär.

Vill du veta mer?

Här har vi samlat svar på vanliga frågor. Hittar du inte den information du söker är du såklart alltid välkommen att höra av dig till oss på academy@academicwork.se.