My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt Academic Work

Kontakta oss

Är du jobbsökande och har en fråga om ett jobb eller en specifik ansökningsprocess? Eller är du arbetsgivare och vill veta mer om hur vi kan hjälpa till med rekrytering och bemanning? Här nedan hittar du våra kontaktuppgifter. Hör av dig med din fråga till oss, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig!

kontakt academic work

Telefon

Växel: 08-562 448 00
Öppettider: Mån-fre 8-17 (lunchstängt 12-13)

Mail

Allmänna frågor: info@academicwork.se
Har du frågor om utbildning via Academic Work Academy? Maila academy@academicwork.se

Har ditt företag personalbehov?

Kontakta oss om du vill ha hjälp med eller har frågor om rekrytering och bemanning. Beskriv ditt personalbehov så gott du kan, så hjälper vi dig på bästa sätt.

Jobbsökande och har en fråga?

Om du är jobbsökande och vill se statusen för en rekryteringsprocess kan du alltid logga in på din profil och följa din ansökan. Har du specifika frågor kring en rekryteringsprocess? Kontakta rekryteringsteamet via kontaktuppgifterna längst ner i den aktuella jobbannonsen. För övriga frågor hittar du kontaktuppgifter ovan.

Vanliga frågor, som hur det är att vara konsult hos oss på Academic Work eller hur du ska tänka när du söker jobb, hittar du under vår FAQ. Du hittar FAQ:n genom att klicka här.

Ska du på intervju hos oss eller besöka oss i ett annat ärende?

Klicka på kontoret i listan nedan för att ta del av kontaktuppgifter och vägbeskrivning.

Alla kontorexpand_more

.

kontakt

Andra kontaktpersoner

Upplever du att du har blivit orättvist behandlad eller utsatt för diskriminering i någon av våra bemannings- eller rekryteringsprocesser? Tveka inte att  kontakta oss och beskriv vad som har hänt.

Är du konsult ber vi dig i första hand att ta kontakt med din konsultchef, som hjälper dig vidare.

Om Academic Work

Vi är ett rekryterings- och bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work bildades 1998 och idag är vi en internationell verksamhet och ett av Sveriges största rekryterings- och bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Sedan starten har vi hjälpt över 170 000 personer till jobb och – inte minst – försett våra kunder med lika många nya kollegor.