Kontakta oss

Har du frågor om oss som företag, hur du söker jobb eller vilka anställningsvillkor som gäller för dig som konsult? Hör av dig till oss på det sätt som passar dig, så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig. 

Telefon

Växel: 020-37 38 40
Öppettider: 
Mån-fre 8-17

Mail

Allmänna frågor:
info@academicwork.se

Chat 

Chatten hittar du på denna sida, längst ner i högra hörnet. 
Öppettider: Mån-tors 8-18 (fredag 9-16)*

*När chatten är full försvinner den temporärt, försök igen lite senare. 

 

HAR DITT FÖRETAG PERSONALBEHOV?

Är du intresserad av att komma i kontakt med oss för att prata mer om rekrytering eller bemanning – lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss till dig.

HITTA TILL VÅRA KONTOR

Ska du på intervju hos oss eller ska besöka oss i ett annat ärende här hittar du adress och vägbeskrivning till oss. 

JOBBSÖKANDE OCH HAR EN FRÅGA?

Är du jobbsökande och har frågor om en process? Du kan se status i processen på "Din profil" under "Mina ansökningar". Har du ytterligare frågor kring processen, kontakta rekryteringsteamet, adressen hittar du längst ner i annonsen.

Har du frågor hur vår rekryteringsprocess ser ut, hur det är att vara konsult eller bara hur du ska tänka när du söker jobb kan du kika under vanliga frågor. På vardagar mellan 8-17 så kan du också chatta med oss, chatten hittar du i högra hörnet på denna sida. 

ANDRA KONTAKTPERSONER

Extern annonsering och mediainvesteringar
Event, föreläsningar & sponsring

Upplever du dig ha blivit orättvist behandlad eller utsatt för diskriminering i någon av våra bemannings- eller rekryteringsprocesser – tveka inte att kontakta oss. Är du konsult ber vi dig att i första hand ta kontakt med din konsultchef.

Tipsa en vän