My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Så söker du jobb

Jobbsökande? Så söker du jobb

Jobbsökandet börjar ofta bland våra lediga jobb där du enkelt kan filtrera din sökning för att hitta jobb som matchar just dig. När du vill söka ett eller flera jobb gör du det enkelt genom att ladda upp ditt CV, eller genom att skapa ett CV hos oss. Vi guidar dig genom varje steg från att hitta till att söka jobb.

Lediga jobb

Filtrera din jobbsökning

Du kan enkelt filtrera din sökning bland våra lediga jobb efter vilken region eller stad du vill jobba i, inom vilken eller vilka jobbkategorier, om du vill ha ett heltidsjobb eller extrajobb, samt om du är intresserad av konsultuppdrag eller vill bli rekryterad. Du kan även använda fritextfältet för att filtrera eller ytterligare specificera din sökning. Här kan du exempelvis söka efter jobbtitlar, språk eller andra specifika kunskaper, till exempel ”utvecklare” ”java” ”göteborg”. Glöm inte att skapa en jobbevakning för dina sökningar för att ha full koll på när det dyker upp jobb som matchar din profil.

Så söker du jobb

1. Skapa profil med CV
När du hittat ett eller flera intressanta jobb är det dags att skicka in din ansökan. Det gör du genom att klicka på "Ansök här".

Om du inte har en profil hos oss kommer du nu bli ombedd att skapa en. I din profil kan du ladda upp ett färdigt CV eller fylla i uppgifterna direkt i profilen. När du skapat en profil blir du sökbar för våra rekryterare, vilket betyder att vi kan komma att kontakta dig med jobberbjudanden utöver de jobb du själv söker.

Om du redan har en profil hos oss kommer du – när du klickar på "Ansök här" – få välja mellan att 1) ansöka med din profil eller 2) ladda upp ett CV.

2. Komplettera din ansökan
Komplettera ditt CV med eventuella referensbrev, studieintyg, portfolio eller liknande som kan vara intressant för tjänsten du söker.

3. Skicka in ansökan
Vi rekommenderar alltid att söka jobbet så snart som möjligt eftersom vi går igenom ansökningarna löpande i den ordning de kommer in. Sen är det bara att hålla tummarna för att du blir kallad på intervju!

Vad händer sen?

Vi går igenom ansökningar löpande, vilket betyder att vi kontaktar de kandidater som bäst matchar kravprofilen i den ordning som ansökningarna kommer in. Här kan du läsa om rekryteringsprocessen – steg för steg. Hur lång tid processen tar varierar, men vårt mål är att du ska få återkoppling på din ansökan inom 2-3 veckor. I din profil kan du hela tiden se och följa din ansökan.

Under tiden du väntar på återkoppling hoppas vi att du spanar in fler karriärmöjligheter. Vi har mängder av lediga jobb – så chansen är stor att det finns fler som matchar dig.

Academic Work är din karriärpartner inom många olika områden

Läs mer om några av våra största kompetensområden för information om hur du kan ta nästa steg i karriären!
Välj områdeexpand_more
distance_management_Omslag.png

Läs också: Tips för att lyckas med arbete, plugg och jobbsökande på distans

Till tipsen