Bemanning & rekrytering: Testingenjör

Vid utveckling av produkter och design hjälper en testingenjör till att säkerställa kvalitetsnivån. Tjänsten kräver en person med gedigen kunskap och intresse inom det tekniska området. Det kan vara en utmaning att hitta rätt person med rätt kompetens inom ingenjörsyrken. Academic Work är ett bemannings- och rekryteringsföretag som hjälper er hitta er nästa testingenjör.

Kontakta oss!

Vi hjälper er med bemanning och rekrytering

Testingenjören axlar ett stort ansvar inom produktionsprocesser. De hjälper företag att skapa testprocesser som försäkrar att produkten håller den kvalité och standard som förväntas. En testingenjör kan även vara ansvarig för att vidareutveckla sätt att testa produkter på för att testprocesser ska resultera i så pålitliga resultat som möjligt. Då en testare kan ha olika expertisområden kan det vara svårt att fastställa en kravprofil för tjänsten som täcker ert kompetensbehov. Därför hjälper vi på Academic Work er att hitta rätt kandidat. Våra rekryterare är experter inom sina respektive kompetensområden och brinner för att hjälpa företag att växa med rätt kompetens.
Läs mer om bemanning & rekrytering av ingenjör.

Bemanning eller rekrytering av testingenjör?

Beroende på hur ert behov ser ut, kan bemanning eller rekrytering vara lösningen som passar just er. Letar ni efter ett smidigt och flexibelt alternativ som lösning på ett kortsiktigt personalbehov, exempelvis vid nya projekt eller arbetstoppar, är bemanning rätt lösning. Med bemanning så genomför vi hela rekryteringsprocessen och presenterar sedan en kandidat för er. Känner ni er nöjda anställs personen hos Academic Work och vi tar på oss arbetsgivaransvaret. Ni hyr sedan in konsulten efter behov. Har ni däremot ett långsiktigt personalbehov och vill anställa kandidaten direkt hos er, men vill ha en samarbetspartner genom rekryteringsprocessen är rekrytering rätt lösning. Vi hjälper er med hela rekryteringsprocessen från kravprofil till anställning, så att ni får rätt person på rätt plats.

Stort nätverk av young professionals

Vi har många års erfarenhet av bemanning och rekrytering. Sedan start har vi fokuserat på målgruppen young professionals – studenter och akademiker med upp till 5 års erfarenhet. Young professionals bidrar med ambition, driv och aktuell kunskap som är en stor tillgång på många företag. De är en viktig investering för framtiden, när nästa generation går i pension är det dessa personer som kommer ta över.

Läs mer om young professionals!
Tipsa en vän!