Bemanning & rekrytering: Utvecklare

IT-branschen är i ständig utveckling och allt fler utvecklare efterfrågas. En utvecklare kan arbeta inom många olika områden beroende på sin expertis. Det kan vara alltifrån positioner som systemutvecklare och webbutvecklare till javautvecklare och apputvecklare. Oavsett vilken kompetens ni söker till ert företag så hjälper vi er hitta rätt person. Kontakta oss för bemanning och rekrytering av utvecklare!

Kontakta oss!

Vi hjälper er med bemanning och rekrytering av utvecklare

Det är en stor efterfrågan på utvecklare och programmerare på IT-marknaden idag. Den ökade digitaliseringen och hastigheten på den tekniska utvecklingen har skapat svårigheter med att hitta rätt kompetens. Så vad betyder det för er som företag egentligen? Jo, det kan innebära att det blir en högre konkurrens om de allra skickligaste utvecklarna och en större utmaning att nå fram till rätt kandidater. Academic Work har arbetat med bemanning och rekrytering under många år och hjälper er hitta den kompetens ni letar efter. Våra rekryterare är experter inom sina respektive kompetensområden och med ett stort nätverk av young professionals har vi skapat de bästa förutsättningarna för att genomföra lyckade rekryteringsprocesser. Läs gärna mer om vårt erbjudande!

IT-positioner vi gärna bemannar eller rekryterar till:

IT är ett av våra största kompetensområden och vi har hjälpt många företag att hitta rätt kompetens till sin IT-avdelning.
Några positioner vi tidigare hjälpt företag med:

Ett unikt nätverk av young professionals

Academic Work har sedan start fokuserat på målgruppen young professionals. Young professionals är studenter och akademiker i början av sina karriärer. Målgruppen har aktuell kunskap och stora ambitioner som utvecklar och gynnar företag. Genom att vi aktivt skapar en relation med young professionals redan under deras studietid genom marknadsföring och event på universitet och campus har vi lyckats bygga upp ett stort nätverk tillsammans med dem. Det här unika nätverket av kandidater är något ni får ta del av när ni väljer att samarbeta med oss.

Vill ni veta mer om bemanning och rekrytering till utvecklartjänster?

Välj ett yrke i listan nedan för att läsa mer om hur vi hjälper er!
Tipsa en vän!