bemanning rekrytering utvecklare

Bemanning och rekrytering av utvecklare

IT-branschen är under ständig utveckling och efterfrågan på duktiga utvecklare är idag större än någonsin. IT är ett av våra största affärsområden och vi har över 20 års erfarenhet av att attrahera och rekrytera utvecklare inom en rad olika områden. Oavsett vilken kompetens ni söker hjälper vi er hitta rätt medarbetare – antingen genom rekrytering, bemanning eller genom att utbilda helt ny kompetens.

Kontakta oss

Vi hjälper er attrahera och rekrytera utvecklare

Efterfrågan på duktiga utvecklare är större än någonsin. I skrivande stund saknas 70 000 personer inom IT-branschen, varav en stor del av dessa är utvecklare. Samtidigt bidrar den ökade digitaliseringen till att det blir allt svårare att hitta och nå ut till rätt kompetens. Vi är ett av Sveriges största kompetensföretag på tjänstemannasidan och har sedan starten haft ett starkt fokus på IT- och tech-sektorn. Tack vare våra IT-specialiserade rekryterare och deras gedigna erfarenhet inom search hjälper vi dig och ditt företag att hitta och bygga upp den digitala spetskompetens ni behöver.

Vi hjälper er även hitta medarbetare till andra roller inom IT. Läs mer om vårt erbjudande här!

Roller vi hjälper er hitta personal till:

IT är ett av våra största kompetensområden och vi har hjälpt många företag att hitta utvecklare till deras IT-avdelning. Vi hjälper er bland annat hitta:

  • Apputvecklare
  • Backend-utvecklare (inom exempelvis Java, C#, C/C++, JavaScript, Python och Cobol)
  • Frontend-utvecklare
  • Fullstack-utvecklare
  • Mjukvaruutvecklare
  • Spelutvecklare
  • Systemutvecklare
  • Webbutvecklare
bemanning rekrytering utvecklare

Unikt nätverk av young professionals inom IT

Academic Work har sedan start fokuserat på målgruppen young professionals – studenter och akademiker i början av karriären. Vi jobbar aktivt för att synas och upprätthålla vår relation med nyexaminerade IT-studenter och akademiker, och har Sveriges största databas av young professionals. Genom vår undersökning Young Professional Attraction Index har vi djup kunskap om målgruppen, och vet vad de värdesätter hos en arbetsgivare. När ni tar hjälp av oss kan ni dessutom känna er trygga med att våra rekryterare är experter inom sina respektive kompetensområden. Ni garanteras en kvalitetssäkrad och träffsäker process, där vi hjälper till med allt från att ta fram en kravprofil till annonsering, search, intervjuer, urval och avtalsskrivning.

AW Academy utbildar nya utvecklare

Det råder kompetensbrist inom majoriteten av alla IT-verksamheter i Sverige. Därför krävs nya sätt att driva digitaliseringen och automatiseringen framåt. Sedan 2015 arbetar vi med lösningar för att komma åt grundproblemet till kompetensbristen – att för få individer väljer att utbilda sig inom området. Genom vårt systerbolag AW Academy erbjuder vi 12-veckors intensivutbildningar inom bland annat Java, JavaScript och C#/.NET. Här kan du läsa mer om våra program och vilka fördelar som finns med att anlita en AW Academy-konsult.