My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Hero image

Brights – skräddarsydda utbildningslösningar genom re- och upskilling

Vill ni ligga steget före i kompetensutvecklingen? Brights, systerbolag till Academic Work, erbjuder skräddarsydda lösningar inom re- och upskilling samt konsulttjänster inom lärande. Med över 40 experter runt om i Europa är missionen att förändra sättet organisationer och individer lär sig.

Kontakta oss

I en värld som ständigt förändras är människor nyckeln till framgång – mer specifikt vår förmåga att anpassa oss och utvecklas. Det är vad lärande handlar om. Och vi kan lärande.” – Brights

När kan ni vända er till Brights?

Reskilling: Saknar ditt företag rätt kompetens? Har ni medarbetare som behöver kunskap inom ett nytt område? Då är reskilling lösningen.

Upskilling: Behöver era medarbetare helt ny kompetens för att kunna ta sig an en ny roll och ett nytt område inom företaget? Då är upskilling svaret.

Konsulttjänster inom lärande: Ni vet att världen är snabbföränderlig och att lärande är avgörande för att hänga med i utvecklingen. Men i vilken ände startar ni? Vad ska ni fokusera på? Och hur gör ni lärande till en del av er företagskultur? Brights hjälper er hitta rätt väg med Learning Consulting!

Smarta utbildningslösningar sedan 2015

Brights resa startade 2015, som utbildningspartner till bemannings- och rekryteringsföretaget Academic Work. Som följd av det växande kompetensgapet saknades tillräckligt många IT- och techtalanger för att uppfylla kundernas behov. Därför grundades Academic Work Academy, som med sina 12-veckors intensivutbildningar möjliggör för personer att byta till en karriär inom IT och tech. Eftersom behovet av effektiva utbildningslösningar fortfarande växer har verksamheten expanderat, och idag erbjuds tjänsterna till flera företag utöver Academic Work. I och med denna förändring har Brights fått ett helt nytt namn och en ny identitet – med missionen att förändra sättet individer och organisationer lär sig.

Academic Work Academy finns fortfarande kvar som en del av Academic Works service-portfolio, men med Brights som utbildningspartner.

3500+

människor har nått sina lärandemål tack vare Brights.

1000+

företag har konsulter från våra program.

40+

utbildningsexperter som hjälper ditt företag med lärande.

Brights – en del av Akind

Brights är en del av Akind – en varumärkesfamilj som arbetar tillsammans för att få människor och företag att växa och nå sin fulla potential. Liksom andra familjer delar vi en gemensam historia och framtid. Vi strävar mot samma vision, drivs av samma kärnvärden och hjälper varandra att utvecklas. Akind är i ständig utveckling och vårt ekosystem av varumärken fortsätter att växa. Idag består vi av flera olika systerbolag till Academic Work. Besök www.akindgroup.com för att ta reda på mer om vår varumärkesfamilj.