My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
employer branding

Employer Branding – så kan ni öka er attraktionskraft

Många av våra kunder upplever att studenter och akademiker i början av karriären har begränsad kännedom om dem som arbetsgivare. Ändå är ett attraktivt arbetsgivarvarumärke, employer brand, avgörande för organisationens framgång och möjlighet att attrahera rätt kompetens. Academic Work har över 20 års erfarenhet av rekrytering och bemanning och är experter på målgruppen young professionals. Vi hjälper dig som arbetsgivare att etablera kännedom och goda relationer med morgondagens medarbetare, genom både digitala och fysiska marknadsföringslösningar. Vi utgår alltid från hur och inför vilken målgrupp ni vill synas. Därefter sätter vi ihop ett förslag med aktiviteter, budget och tidsplan – som hjälper er stärka ert employer brand!

Kontakta oss
employer branding

Digital marknadsföring

Kommunikation i digitala plattformar ökar inte bara möjligheten att nå ut till stora målgrupper. Det ger framförallt chansen att kommunicera med utvalda segment inom målgruppen young professionals. Riktad och anpassad marknadsföring ökar träffsäkerheten och sannolikheten att attrahera rätt person, till rätt plats, i rätt tid. Vi hjälper dig som kund att synas digitalt genom projektledning och produktion av olika digitala marknadsaktiviteter. Exempel på detta är kreativa kampanjer i sociala medier, digitala föreläsningar, målgruppsanpassad marknadsföring och andra skräddarsydda koncept.

employer branding

Eventmarknadsföring

Att synas i studenter och akademikers vardag ger goda förutsättningar att skapa en relation med målgruppen redan under studietiden. Dessutom ökar det möjligheterna till framtida samarbeten. Men synlighet på platser där young professionals spenderar mycket tid ger inte enbart resultat i form av marknadsföring av ditt arbetsgivarvarumärke. Det stärker även er position när de ska välja framtida arbetsgivare. Med hjälp av vårt utbredda nätverk på högskolor och universitet och vår gedigna erfarenhet av young professionals, utformar vi aktiviteter som vi vet att målgruppen uppskattar. Vi har tidigare hjälp våra kunder med allt från kreativa montrar till lunchföreläsningar och powertalks, där du som arbetsgivare får komma ut och träffa young professionals och visa hur det faktiskt är att jobba hos er.

Vill du veta mer om employer branding och hur vi kan hjälpa dig?

Kontakta vår Employer Branding Specialist, Petter Ingmansson, för mer information eller fyll i formuläret nedan.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom en dag

Är ditt företag i behov av personal? Fyll i dina uppgifter här nedan så hör vi av oss till dig och kikar på hur just ert behov av personal ser ut, oavsett om det är nu eller i framtiden. Om du vill ha snabbare hjälp, tveka inte att kontakta oss på 020-37 38 40 så hjälper vi dig direkt!

Är du kandidat och söker jobb? Här hittar du våra lediga jobb. Har du andra frågor klicka på jobbsökande. Du kan inte söka jobb eller komma i kontakt med någon av våra rekryterare om du använder detta formulär!