Heltid- och deltidspersonal

Behovet av personal kan se olika ut, inte minst omfattningen av behovet. Vi brukar skilja på heltid och deltidsresurser, precis som det låter är heltidstjänster mer omfattande än deltidstjänster men precis lika viktiga och avgörande för verksamheten.

Kontakta oss

Varför heltidspersonal?

Är ditt behov av personal omfattande är det förmodligen en heltidsresurs du är i behov av, eller flera. Lite beroende på hur ert behov av personal ser ut, om det är lång- eller kortsiktigt kan ni välja på att hyra in personal eller själva anställa och enbart låta oss ta hand om rekryteringsprocessen. Oavsett vilken lösning ni väljer tar vi hand om rekryteringsprocessen och ni kan fokusera på kärnverksamheten medan vi säkerställer att du får rätt kandidat på plats, detta genom en kompetensbaserad rekryteringsprocess. När processen är avslutad har du stärkt upp din personalstyrka med en young professional som är i starten av sin karriär, något som kommer med mycket positivt. En person som är både nyfiken, driven och målmedveten och med färska kunskaper från studierna. En ovärderlig tillgång i dagens snabbföränderliga klimat.

Varför deltidspersonal?

Deltidspersonal hjälper företaget att täcka upp vid tillfälliga arbetstoppar, kortare sjukfrånvaro och semesterperioder. Det är också ett sätt att stärka upp den ordinarie personalstyrkan när du har ett mer långsiktigt behov. Några timmar, en dag eller flera dagar varje vecka. För det är såklart så att alla personalbehov inte är heltidstjänster. Och då kan inhyrning av deltidspersonal vara både klokt och kostnadseffektivt.

Young professionals och kanske framförallt deltidspersonal besitter den absolut färskaste kunskapen på marknaden. Kunskap vi företag är helt beroende av. Genom deltidsbemanning har ni möjlighet att möta engagerade medarbetare som kan rymma potentialen hos en framtida nyckelmedarbetare. Många företag börjar med att anlita deltidsarbetande studenter för att sedan rekrytera över studenten efter examen. Ett både smidigt och ekonomiskt sätt att rekrytera.

Deltidspersonal hjälper er att hantera arbetstoppar och kan ha stora besparingseffekter. Vill du lära dig mer? Ladda ner vår guide kring deltidspersonal här.

Extrapersonal med kort varsel

För dig som har korta personalbehov finns nu Instajobs. Instajobs är ett digitalt verktyg som finns tillgängligt oavsett när på dygnet ditt behov uppstår. Skapa ett konto och publicera din jobbannons i Instajobs nätverk, du ser vilka instajobbare som finns tillgängliga och väljer själv vem du tycker passar bäst för uppdraget. Instajobbarna studerar på högskola eller universitet, har flexibla scheman och kan rycka ut snabbt. Instajobs tar arbetsgivaransvaret och du som företag betalar bara för faktiskt arbetande timmar á 299 kr/timme*.

*Gäller uppdrag/tjänster inom tjänstemannasektorn

Skapa konto hos Instajobs

Kontakta oss för företag

Är ditt företag i behov av deltids- eller heltidspersonal? Fyll i dina uppgifter här nedan så hör vi av oss till dig och kikar på hur just ert behov av personal ser ut, oavsett om det är nu eller i framtiden.

Är du kandidat och söker jobb? Här hittar du våra lediga jobb. Har du andra frågor klicka på jobbsökande. Du kan inte söka jobb eller komma i kontakt med någon av våra rekryterare om du använder detta formulär!

Tipsa en vän!