Heltid- och deltidspersonal

Behovet av personal kan se olika ut, inte minst omfattningen av behovet. Vi brukar skilja på heltid och deltidsresurser, precis som det låter är heltidstjänster mer omfattande än deltidstjänster men precis lika viktiga och avgörande för verksamheten.

Kontakta oss

Deltidspersonal

Deltidspersonal är en lösning som hjälper företaget att täcka upp vid tillfälliga arbetstoppar, kortare vikariebehov och semesterperioder. Deltidspersonal hjälper ditt företag skapa en mer flexibel verksamhet och möjligheten att samtidigt tillgodose din långsiktiga kompetensförsörjning.

Läs mer om deltidspersonal

Heltidspersonal

Har ditt företag ett omfattande behov av personal? Beroende på om det är på lång- ellet kort sikt så hjälper vi er med bemanning eller rekrytering till heltidstjänster. Oavsett vilken lösningen ni väljer tar vi hand om hela rekryteringsprocessen och låter er fokusera på er kärnverksamhet.

Läs mer om heltidspersonal

Extrapersonal med kort varsel

För dig som har korta personalbehov finns nu AW Instajobs. AW Instajobs är ett digitalt verktyg som finns tillgängligt oavsett när på dygnet ditt behov uppstår. Skapa ett konto och publicera din jobbannons i AW Instajobs nätverk, du ser vilka instajobbare som finns tillgängliga och väljer själv vem du tycker passar bäst för uppdraget. Instajobbarna studerar på högskola eller universitet, har flexibla scheman och kan rycka ut snabbt. AW Instajobs tar arbetsgivaransvaret och du som företag betalar bara för faktiskt arbetande timmar á 299 kr/timme*.

*Gäller uppdrag/tjänster inom tjänstemannasektorn

Skapa konto hos Instajobs
Tipsa en vän!