Heltid- och deltidspersonal

Omfattningen av ett företags personalbehov kan se väldigt olika ut. Vi brukar skilja på heltids- och deltidsresurser. Precis som det låter är heltidstjänster mer omfattande än deltidstjänster, men precis lika viktiga och avgörande för verksamheten.

Kontakta oss

Deltidspersonal

Deltidspersonal är en lösning som hjälper företaget att täcka upp vid tillfälliga arbetstoppar, kortare vikariebehov och semesterperioder. Deltidspersonal hjälper ditt företag skapa en mer flexibel verksamhet och möjligheten att samtidigt tillgodose din långsiktiga kompetensförsörjning.

Läs mer om deltidspersonal

Heltidspersonal

Har ditt företag ett omfattande behov av personal? Beroende på om det är på lång ellet kort sikt hjälper vi er med bemanning eller rekrytering till heltidstjänster. Oavsett vilken lösning ni väljer tar vi hand om hela rekryteringsprocessen och låter er fokusera på er kärnverksamhet.

Läs mer om heltidspersonal

AW Instajobs – jobbappen för extrapersonal

Är du i behov av extrapersonal under en kortare period? AW Instajobs är ett digitalt verktyg som matchar extrajobbande studenter med företag i behov av tillfällig personal, och som ger dig tillgång till personal dygnet runt.

När du skapar ett konto och publicerar din jobbannons i AW Instajobs nätverk ser du vilka instajobbare som finns tillgängliga och väljer själv vem du tycker passar bäst för uppdraget. Du kan känna dig trygg med att AW Instajobs tar hela arbetsgivaransvaret och ditt företag betalar enbart för faktiskt arbetade timmar, från 299 kr/timme*.

*Gäller uppdrag/tjänster inom tjänstemannasektorn

Skapa konto hos Instajobs
Tipsa en vän!