My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
academicwork/heltidspersonal/deltidspersonal

Heltid- och deltidspersonal

Omfattningen av ett företags personalbehov kan se väldigt olika ut. Vi brukar skilja på heltids- och deltidsresurser. Precis som det låter är heltidstjänster mer omfattande än deltidstjänster, men precis lika viktiga och avgörande för verksamheten.

Kontakta oss
Deltidspersonal

Deltidspersonal

Deltidspersonal är en lösning som hjälper företaget att täcka upp vid tillfälliga arbetstoppar, kortare vikariebehov och semesterperioder. Deltidspersonal hjälper ditt företag skapa en mer flexibel verksamhet och möjligheten att samtidigt tillgodose din långsiktiga kompetensförsörjning.

Heltidspersonal

Heltidspersonal

Har ditt företag ett omfattande behov av personal? Beroende på om det är på lång ellet kort sikt hjälper vi er med bemanning eller rekrytering till heltidstjänster. Oavsett vilken lösning ni väljer tar vi hand om hela rekryteringsprocessen och låter er fokusera på er kärnverksamhet.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom en dag

Är ditt företag i behov av personal? Fyll i dina uppgifter här nedan så hör vi av oss till dig och kikar på hur just ert behov av personal ser ut, oavsett om det är nu eller i framtiden. Om du vill ha snabbare hjälp, tveka inte att kontakta oss på 020-37 38 40 så hjälper vi dig direkt!

Är du kandidat och söker jobb? Här hittar du våra lediga jobb. Har du andra frågor klicka på jobbsökande. Du kan inte söka jobb eller komma i kontakt med någon av våra rekryterare om du använder detta formulär!