Hyra personal

Att hyra in personal från ett bemanningsföretag är en flexibel lösning på ditt kompetensbehov när företaget står inför exempelvis arbetstoppar, en organisationsförändring eller vid vikariebehov. Academic Work har över 20 års erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning av studenter och akademiker i början av karriären – young professionals.

Kontakta oss

Varför hyra in personal?

Rätt tillfälle att hyra personal kan exempelvis vara när ditt företag står inför en oväntad vakans, anställningsstopp eller kanske ett generationsskifte på avdelningen. Våra konsultchefer hjälper dig genom hela rekryteringsprocessen och att identifiera och attrahera rätt kandidat till uppdraget och du kan fokusera på er kärnverksamhet under tiden. Kandidaten anställs av Academic Work som tar arbetsgivaransvaret.

Academic Work är experter på rekrytering och personaluthyrning av målgruppen young professionals, studenter och akademiker i början av karriären. Under våra många år i branschen har vi lärt känna målgruppen väl, vi vet vad de drivs av och värdesätter hos en arbetsgivare. När du vänder dig till Academic Work för din bemanning får du tillgång till ett stort nätverk av kandidater med kompetenser inom en rad olika kompetensområden.

Bemanning – en flexibel lösning på ditt personalbehov

En av många fördelar med bemanning och att hyra in personal är att det är den mest flexibla resurslösningen, eftersom bemanning sker vid behov. Det är även en kostnadseffektiv lösning då du enbart betalar för de faktiska arbetstimmar som du är i behov av.


Om du är osäker på hur omfattande ditt personalbehov är eller hur länge du är i behov av utökade resurser så kan du börja med att hyra in en konsult under en överenskommen tid för att sedan få möjligheten att rekrytera över personen vid periodens slut och ta fullt arbetsgivaransvar.
Läs mer om det vi kallar ”Hyr först, rekrytera sen”.

Hyr in extrapersonal med kort varsel

För dig som har korta personalbehov finns nu AW Instajobs. AW Instajobs är ett digitalt verktyg som finns tillgängligt oavsett när på dygnet ditt behov uppstår. Instajobbarna studerar på högskola eller universitet, har flexibla scheman och kan rycka ut snabbt. AW Instajobs tar arbetsgivaransvaret och du som företag betalar bara för faktiskt arbetande timmar á 299 kr/timme*

*Gäller uppdrag/tjänster inom tjänstemannasektorn

Läs mer om AW Instajobs

Vill du hyra personal i Stockholm?

Eller befinner sig ditt behov på en annan ort? Välj en stad i listan nedan för att komma i kontakt med ett kontor nära dig.

Tipsa en vän!