My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
rekrytering och bemanning ekonomi

Bemanning och rekrytering inom ekonomi

Behovet av duktiga medarbetare inom ekonomi ökar och idag behövs ekonomer inom nästan alla verksamheter. Academic Work har 25 års erfarenhet i branschen och hjälper dig hitta rätt person till rätt tjänst – flexibelt och skräddarsytt efter era behov.

Kontakta oss
1 240

Så många ekonomikonsulter var anställda hos oss 2022.

17%

Så stor är vår marknadsandel för ekonomijobb inom bemanningsbranschen.

380

Så många personer rekryterade vi inom ekonomi 2022.

Därför ska du välja Academic Work för bemanning och rekrytering inom ekonomi

Det finns flera anledningar att välja Academic Work som bemannings- och rekryteringspartner inom ekonomi. Vi är ett av Sveriges största kompetensföretag på tjänstemannasidan och har ett starkt fokus på bland annat ekonomisektorn. Vi har erfarenhet av bemanning och rekrytering till både hel- och deltidstjänster, inom allt från bank och finans till redovisning, bokföring och försäkring. Med andra ord hjälper vi dig och ditt företag att bygga upp den ekonomikompetens ni behöver – oavsett om behovet är lång- eller kortsiktigt.

Med Academic Work som samarbetspartner kan du känna dig trygg. Ni har alltid en dedikerad och specialiserad konsultchef eller rekryteringskonsult till hands genom hela rekryteringsprocessen, som säkerställer att rätt person för tjänsten presenteras.

4 fördelar med att anlita Academic Work

Flexibelt: Vi skräddarsyr en lösning som matchar era unika behov, oavsett om ni söker personal på lång eller kort sikt samt på hel- eller deltid. Vi vet att behovet av personal inom ekonomi kan skifta över tid – då finns vi till hands och hjälper er hitta en bra lösning.

Trovärdigt: Vi har ägnat 25 år åt att hjälpa våra kunder hitta rätt medarbetare. Vi är betrodda av över 3 000 företag och har 70 i Net Promotion Score.

Tidsbesparande: Academic Work tar ansvar för hela rekryteringsprocessen, från kravprofil och annonsering, till intervjuer, urval och avtalsskrivning. Att ta hjälp av ett rekryteringsföretag ger er mer tid att fokusera på kärnverksamheten än på rekrytering och tillhörande administrativt arbete.

Träffsäkert: Överlåt rekryteringen av er nya medarbetare till experter inom området. Genom att låta ett erfaret rekryterings- och bemanningsföretag ta ansvar för att identifiera och attrahera rätt kompetens till tjänsten minimerar ni risken för dyra felrekryteringar.

Academic Work har Sveriges största databas av young professionals och Sveriges största nätverk för annonsering. Genom vår årliga undersökning Young Professional Attraction Index har vi djup kunskap om målgruppen, och vet vad de värderar högst vid valet av arbetsgivare.

Kunniga rekryterare inom ekonomi

Rekrytering passar när ert behov av personal är mer långsiktigt. Kanske har du också svårt att avgöra vilken kompetens det är ni söker eller saknar den tid som krävs för att genomföra en rekryteringsprocess. När du väljer Academic Work som partner kan du känna dig trygg med att en kunnig rekryteringskonsult finns till hands genom hela rekryteringsprocessen. Vi brinner för att göra det lilla extra och för att du som kund ska bli hundra procent nöjd. Med oss garanteras du en kvalitetssäkrad process som ger dig tryggheten att rätt kandidat för tjänsten presenteras.

Hyr först, rekrytera sen – flexibel lösning inom ekonomi

Kompetensförsörjning ska vara tillgängligt och flexibelt och när ni väljer oss som bemanningspartner finns alltid möjlighet att rekrytera över konsulten och ta fullt arbetsgivaransvar. Vi kallar det Hyr först, rekrytera sen, vilket är ett sätt för er att säkerställa att ni hittar rätt person för jobbet. I ett hyrköp tar vi ansvar för hela rekryteringsprocessen och ansvarar för konsulten under hela bemanningsperioden. När ni känner er redo att rekrytera över konsulten hjälper vi givetvis till och ser till att övergången blir så enkel som möjligt.

Är du osäker på om bemanning eller rekrytering passar bäst för ditt företag? Kontakta oss gärna så hjälper vi er identifiera rätt behov och skräddarsy en lösning som passar just er.

Vi hjälper er hitta rätt medarbetare inom ekonomi

Specialister inom ekonomi kan ha väldigt olika arbetsuppgifter beroende på företag. Det finns experter inom allt från finansanalys, försäkring, planering och budget till bokföring, revision och strategiskt ledarskap. Vi är experter på young professionals och att rekrytera en duktig ekonomistudent på deltid under studietiden kan vara både kostnadseffektivt och ett bra sätt att tillgodose det långsiktiga kompetensbehovet när medarbetaren efter examen går över till heltid.

Exempel på tjänster vi hjälpt kunder tillsätta:

  • Ekonomiassistent
  • Redovisningsekonom
  • Bokförare
  • Lönespecialist
  • Leverantörsreskontraspecialist
  • Revisor
  • Finansanalytiker

Vi hjälper även till med bemanning och rekrytering inom juridik och inköp!