rekrytering och bemanning försäljning

Bemanning och rekrytering inom försäljning

Söker du en ny medarbetare inom försäljning? Att hitta rätt säljare till rätt tjänst är viktigt på dagens konkurrensutsatta marknad – och avgörande för företagets tillväxt. Academic Work har över 20 års erfarenhet i branschen och erbjuder en flexibel bemannings- och rekryteringslösning, skräddarsydd efter era behov.

Kontakta oss
31%

Vår totala marknadsandel inom försäljning och marknadsföring.

480

Antalet rekryteringar inom försäljning och marknadsföring 2021.

160k

Så många jobb har vi förmedlat sedan starten 1998.

Därför ska du välja Academic Work för bemanning och rekrytering inom försäljning

Det finns flera anledningar att välja Academic Work som bemannings- och rekryteringspartner inom försäljning. Vi är ett av Sveriges största kompetensföretag på tjänstemannasidan och har sedan starten 1998 hjälpt företag med bemanning och rekrytering till många olika tjänster inom försäljning. Såväl heltid som deltid inom allt från mediaförsäljning till annonsförsäljning, bokning, försäljningsadministration, kontoansvar och butiksförsäljning. Med andra ord hjälper vi dig och ditt företag att bygga upp den säljkompetens ni behöver – oavsett om behovet är lång- eller kortsiktigt.

Med Academic Work som samarbetspartner kan du känna dig trygg. Ni har alltid en dedikerad och specialiserad konsultchef eller rekryteringskonsult till hands genom hela rekryteringsprocessen, som säkerställer att rätt person för tjänsten presenteras.

4 fördelar med att anlita Academic Work

Flexibelt: Vi skräddarsyr en lösning som matchar era unika behov, oavsett om ni söker personal på lång eller kort sikt. Om era behov förändras är vi flexibla och hjälper er hitta en bra lösning.

Trovärdigt: Vi har ägnat över 20 år åt att hjälpa våra kunder hitta rätt medarbetare. Vi är betrodda av över 3 000 företag och har 70 i Net Promotion Score.

Tidsbesparande: Academic Work tar ansvar för hela rekryteringsprocessen, från kravprofil och annonsering, till intervjuer, urval och avtalsskrivning. Att ta hjälp av ett rekryteringsföretag ger er mer tid att fokusera på kärnverksamheten än på rekrytering och tillhörande administrativt arbete.

Träffsäkert: Överlåt rekryteringen av er nya medarbetare till experter inom området. Genom att låta ett erfaret rekryterings- och bemanningsföretag ta ansvar för att identifiera och attrahera rätt kompetens till tjänsten minimerar ni risken för dyra felrekryteringar.

Academic Work har Sveriges största databas av young professionals och Sveriges största nätverk för annonsering. Genom vår årliga undersökning Young Professional Attraction Index har vi djup kunskap om målgruppen, och vet vad de värderar högst vid valet av arbetsgivare.

rekrytering försäljning

Vi rekryterar rätt säljare till ditt företag

Ett duktigt försäljningsteam är nyckeln till framgång för många företag. Har du ett långsiktigt behov av säljare men saknar tid att genomföra en lång rekryteringsprocess? Då hjälper våra rekryteringskonsulter dig. De är experter inom sina respektive kompetensområden och finns till hands genom hela rekryteringsprocessen. Vi brinner för att göra det lilla extra och för att du som kund ska bli hundra procent nöjd. Med oss garanteras du en kvalitetssäkrad process som ger dig tryggheten att rätt kandidat för tjänsten presenteras.

bemanning försäljning

Hyr först, rekrytera sen – flexibel lösning inom försäljning

Kompetensförsörjning ska vara tillgängligt och flexibelt och när ni väljer oss som bemanningspartner finns alltid möjlighet att rekrytera över konsulten och ta fullt arbetsgivaransvar. Vi kallar det Hyr först, rekrytera sen, vilket är ett sätt för er att säkerställa att ni hittar rätt person för jobbet. I ett hyrköp tar vi ansvar för hela rekryteringsprocessen och ansvarar för konsulten under hela bemanningsperioden. När ni är redo att rekrytera över konsulten gör vi det så enkelt som möjligt för er. Efter ett år är det alltid kostnadsfritt att rekrytera över konsulten.

Exempel på roller vi hjälpt kunder tillsätta:

Oavsett vad ditt företag söker hjälper vi dig. Vi rekryterar allt från säljare till bokningsassistenter, huvudkontoansvariga och ansvariga för mediaförsäljning eller annonsförsäljning.

Här är exempel på roller vi tidigare har rekryterat till:

  • Huvudkontoansvarig
  • Försäljningssamordnare
  • Mediaförsäljare
  • Säljare
  • Annonsförsäljare