Bemanning och rekrytering inom HR

HR-avdelningen är en viktig funktion på många företag – de tar hand om allt som rör rekrytering, kompetensutveckling och anställdas välbefinnande. Söker ni nya medarbetare inom området? Academic Work har över 20 års erfarenhet i branschen och hjälper dig hitta rätt person till rätt tjänst, flexibelt och skräddarsytt efter era behov.

Kontakta oss

Därför ska du välja Academic Work för bemanning och rekrytering inom HR

Det finns många skäl att välja Academic Work som bemannings- och rekryteringspartner inom HR. Vi är Sveriges största kompetensföretag på tjänstemannasidan och har ägnat över 20 år åt att hjälpa företag hitta rätt medarbetare, såväl på heltid som deltid. Vi hjälper er hitta allt från rekryteringskonsulter och assistenter till HR-administratörer och HR-specialister – bara för att nämna några exempel.

Med Academic Work som samarbetspartner kan du känna dig trygg. Ni har alltid en dedikerad och specialiserad konsultchef eller rekryteringskonsult till hands genom hela rekryteringsprocessen, som säkerställer att rätt person för tjänsten presenteras.

4 fördelar med att anlita Academic Work

Flexibelt: Vi skräddarsyr en lösning som matchar era unika behov, oavsett om ni söker personal på lång eller kort sikt. Om era behov förändras är vi flexibla och hjälper er hitta en bra lösning.

Trovärdigt: Vi har ägnat över 20 år åt att hjälpa våra kunder hitta rätt medarbetare. Vi är betrodda av över 3 000 företag och har 70 i Net Promotion Score.

Tidsbesparande: Academic Work tar ansvar för hela rekryteringsprocessen, från kravprofil och annonsering, till intervjuer, urval och avtalsskrivning. Att ta hjälp av ett rekryteringsföretag ger er mer tid att fokusera på kärnverksamheten än på rekrytering och tillhörande administrativt arbete.

Träffsäkert: Överlåt rekryteringen av er nya medarbetare till experter inom området. Genom att låta ett erfaret rekryterings- och bemanningsföretag ta ansvar för att identifiera och attrahera rätt kompetens till tjänsten minimerar ni risken för dyra felrekryteringar.

Academic Work har Sveriges största databas av young professionals och Sveriges största nätverk för annonsering. Genom vår årliga undersökning Young Professional Attraction Index har vi djup kunskap om målgruppen, och vet vad de värderar högst vid valet av arbetsgivare.

Experter på rekrytering inom HR

Har ni ett mer långsiktigt behov av personal? Vill ni ta fullt arbetsgivaransvar från start? Eller har ni helt enkelt svårt att avgöra vilken kompetens det är ni söker och saknar den tid som krävs för att genomföra en rekryteringsprocess? Vi brinner för att göra det lilla extra och för att du som kund ska bli hundra procent nöjd. Med oss garanteras du en kvalitetssäkrad och träffsäker process, där vi hjälper till med allt från att ta fram en kravprofil till annonsering, search, intervjuer, urval och avtalsskrivning.

Läs mer om rekrytering

Hyr först, rekrytera sen – flexibel lösning inom HR

Kompetensförsörjning ska vara tillgängligt och flexibelt och när ni väljer oss som bemanningspartner finns alltid möjlighet att rekrytera över konsulten och ta fullt arbetsgivaransvar. Vi kallar det Hyr först, rekrytera sen, vilket är ett sätt för er att säkerställa att ni hittar rätt person för jobbet. I ett hyrköp tar vi ansvar för hela rekryteringsprocessen och ansvarar för konsulten under hela bemanningsperioden. När ni är redo att rekrytera över konsulten gör vi det så enkelt som möjligt för er. Efter ett år är det alltid kostnadsfritt att rekrytera över konsulten.

Läs mer om bemanning

Är du osäker på om bemanning eller rekrytering passar bäst för ditt företag? Kontakta oss gärna så hjälper vi er identifiera rätt behov och skräddarsy en lösning som passar just er.

Några roller vi hjälper er hitta personal till:

  • HR-specialister
  • HR-koordinatorer
  • Rekryteringskonsulter/assistenter
  • HR-administratörer
  • Talangscouter
  • HR-personal

Vi hjälper även till med rekrytering och bemanning inom administration och kontor!

Tipsa en vän!