rekrytering och bemanning inom kuntjänst

Bemanning och rekrytering inom kundtjänst

Dina kundtjänstmedarbetare är ditt företags ansikte utåt och utgör en viktig del av er organisation. Många företag värderar kundupplevelsen högt och för att leverera förstklassig service krävs rätt person på rätt plats. Academic Work har 25 års erfarenhet i branschen och hjälper er hitta kundtjänstpersonal – flexibelt och skräddarsytt efter era behov.

Kontakta oss
1 360

Antalet heltidsanställda konsulter 2022.

210 MSEK

Så stor var vår omsättning inom området 2022.

250

Så många medarbetare rekryterade vi inom området 2022.

Välj Academic Work för bemanning och rekrytering inom kundtjänst

Det finns många skäl att välja Academic Work som bemannings- och rekryteringspartner inom kundtjänst. Idag finns de flesta företag tillgängliga i flera olika forum – både digitalt, via telefon och genom det personliga mötet. Kunderna förväntar sig service av hög kvalitet och för att leva upp till deras förväntningar är det viktigt att ha ambitiösa och talangfulla medarbetere som hjälper till att skapa en fantastisk kundupplevelse. Academic Work är ett av Sveriges största kompetensföretag på tjänstemannasidan och har ägnat 25 år åt att hjälpa företag hitta rätt medarbetare till rätt tjänst, oavsett om behovet är lång- eller kortsiktigt.

Med Academic Work som samarbetspartner kan du känna dig trygg. Ni har alltid en dedikerad och specialiserad konsultchef eller rekryteringskonsult till hands genom hela rekryteringsprocessen, som säkerställer att rätt person för tjänsten presenteras.

4 fördelar med att anlita Academic Work

Flexibelt: Vi skräddarsyr en lösning som matchar era unika behov, oavsett om ni söker personal på lång eller kort sikt. Om era behov förändras är vi flexibla och hjälper er hitta en bra lösning.

Trovärdigt: Vi har ägnat 25 år åt att hjälpa våra kunder hitta rätt medarbetare. Vi är betrodda av över 3 000 företag och har 70 i Net Promotion Score.

Tidsbesparande: Academic Work tar ansvar för hela rekryteringsprocessen, från kravprofil och annonsering, till intervjuer, urval och avtalsskrivning. Att ta hjälp av ett rekryteringsföretag ger er mer tid att fokusera på kärnverksamheten än på rekrytering och tillhörande administrativt arbete.

Träffsäkert: Överlåt rekryteringen av er nya medarbetare till experter inom området. Genom att låta ett erfaret rekryterings- och bemanningsföretag ta ansvar för att identifiera och attrahera rätt kompetens till tjänsten minimerar ni risken för dyra felrekryteringar.

Academic Work har Sveriges största databas av young professionals och Sveriges största nätverk för annonsering. Genom vår årliga undersökning Young Professional Attraction Index har vi djup kunskap om målgruppen, och vet vad de värderar högst vid valet av arbetsgivare.

bemanning kundtjänst

Bemanning av kundtjänstmedarbetare

Vi vet att kundtjänst är ett område där behovet av personal kan variera över tid. Har du och ditt företag stort personalbehov under kortare perioder, exempelvis kring jul, semestertider eller försäljningsdagar som Black Friday? Då är bemanning en bra lösning. När ni väljer oss som bemanningspartner finns alltid möjlighet att rekrytera över konsulten och ta fullt arbetsgivaransvar. Vi kallar det Hyr först, rekrytera sen, vilket är ett sätt för er att säkerställa att ni hittar rätt person för jobbet. I ett hyrköp tar vi ansvar för hela rekryteringsprocessen och ansvarar för konsulten under hela bemanningsperioden. När ni är redo att rekrytera över konsulten gör vi det så enkelt som möjligt för er. Efter ett år är det alltid kostnadsfritt att rekrytera över konsulten.

rekrytering kundtjänst

Experter på rekrytering inom kundtjänst

Har ni ett mer långsiktigt behov av personal? Vill ni ta fullt arbetsgivaransvar från start? Eller har ni helt enkelt svårt att avgöra vilken kompetens det är ni söker och saknar den tid som krävs för att genomföra en rekryteringsprocess? Academic Work har lång erfarenhet av att rekrytera kundtjänstspecialister till olika roller och för studenter och akademiker i början av karriären är kundservice ett perfekt första steg i karriären. Vi brinner för att göra det lilla extra och för att du som kund ska bli hundra procent nöjd. Med oss garanteras du en kvalitetssäkrad och träffsäker process, där vi hjälper till med allt från att ta fram en kravprofil till annonsering, search, intervjuer, urval och avtalsskrivning.

Är du osäker på om bemanning eller rekrytering passar bäst för ditt företag? Kontakta oss gärna så hjälper vi er identifiera rätt behov och skräddarsy en lösning som passar just er.

Callcenter, chatt eller personlig kundtjänst?

Digitaliseringen påverkar även kundservicebranschen. Kundservice kontaktas i flera olika kanaler – och kunderna förväntar sig snabba svar. Samtidigt ökar efterfrågan på personlig service. Vi hjälper dig bemanna och rekrytera till en rad olika kundtjänstroller, såväl online som offline, i både butik och kontor.

Vi hjälper dig även med bemanning och rekrytering inom administration och kontor!

Några roller vi hjälper er hitta personal till:

  • Receptionist/receptionistchef
  • Kundtjänstagent
  • Chattagent
  • Kundtjänstchef
  • Kundservicespecialist
  • Callcenterpersonal