Bemanning och rekrytering inom lager och logistik

Söker du efter en ny medarbetare inom lager, spedition, transport, supply chain eller distribution? Academic Work har över 20 års erfarenhet i branschen och hjälper er hitta rätt person till rätt plats inom lager och logistik – flexibelt och skräddarsytt efter era behov.

Kontakta oss
20
Antalet bemanningspooler
233
Antalet heltidskonsulter inom lager och logistik 2021.
160k
Så många jobb har vi förmedlat sedan starten 1998.

Ditt bemannings- och rekryteringsföretag inom lager och logistik

Det finns flera anledningar att välja Academic Work som bemannings- och rekryteringspartner inom lager och logistik. Vi är Sveriges största kompetensföretag på tjänstemannasidan och har erfarenhet av bemanning och rekrytering till både hel- och deltidstjänster. Med andra ord hjälper vi dig och ditt företag att bygga upp den kompetens ni behöver – oavsett om behovet är lång- eller kortsiktigt.

Med Academic Work som samarbetspartner kan du känna dig trygg. Ni har alltid en dedikerad och specialiserad konsultchef eller rekryteringskonsult till hands genom hela rekryteringsprocessen, som säkerställer att rätt person för tjänsten presenteras.

4 fördelar med att anlita Academic Work

Flexibelt: Vi skräddarsyr en lösning som matchar era unika behov, oavsett om ni söker personal på lång eller kort sikt. Om era behov förändras är vi flexibla och hjälper er hitta en bra lösning.

Trovärdigt: Vi har ägnat över 20 år åt att hjälpa våra kunder hitta rätt medarbetare. Vi är betrodda av över 3 000 företag och har 70 i Net Promotion Score.

Tidsbesparande: Academic Work tar ansvar för hela rekryteringsprocessen, från kravprofil och annonsering, till intervjuer, urval och avtalsskrivning. Att ta hjälp av ett rekryteringsföretag ger er mer tid att fokusera på kärnverksamheten än på rekrytering och tillhörande administrativt arbete.

Träffsäkert: Överlåt rekryteringen av er nya medarbetare till experter inom området. Genom att låta ett erfaret rekryterings- och bemanningsföretag ta ansvar för att identifiera och attrahera rätt kompetens till tjänsten minimerar ni risken för dyra felrekryteringar.

Academic Work har Sveriges största databas av young professionals och Sveriges största nätverk för annonsering. Genom vår årliga undersökning Young Professional Attraction Index har vi djup kunskap om målgruppen, och vet vad de värderar högst vid valet av arbetsgivare.

Rekrytering av medarbetare inom lager och logistik

Rekrytering passar när ert behov av personal är mer långsiktigt. Kanske har du också svårt att avgöra vilken kompetens det är ni söker eller saknar den tid som krävs för att genomföra en rekryteringsprocess. När du väljer Academic Work som partner kan du känna dig trygg med att en kunnig rekryteringskonsult finns till hands genom hela rekryteringsprocessen. Vi brinner för att göra det lilla extra och för att du som kund ska bli hundra procent nöjd. Med oss garanteras du en kvalitetssäkrad process som ger dig tryggheten att rätt kandidat för tjänsten presenteras.

Läs mer om rekrytering

Hyr först, rekrytera sen – enkelt och flexibelt

Behovet av medarbetare inom lager och logistik kan variera mycket, och vid arbetstoppar eller vikariebehov är bemanning en flexibel lösning för ditt företag. Vi tycker att kompetensförsörjning ska vara tillgängligt och flexibelt, och när ni väljer oss som bemanningspartner finns alltid möjlighet att rekrytera över konsulten och ta fullt arbetsgivaransvar. Vi kallar det Hyr först, rekrytera sen, vilket är ett sätt för er att säkerställa att ni hittar rätt person för jobbet. I ett hyrköp tar vi ansvar för hela rekryteringsprocessen och ansvarar för konsulten under hela bemanningsperioden. När ni är redo att rekrytera över konsulten gör vi det så enkelt som möjligt för er. Efter ett år är det alltid kostnadsfritt att rekrytera över konsulten.

Läs mer om bemanning

Är du osäker på om bemanning eller rekrytering passar bäst för ditt företag? Kontakta oss gärna så hjälper vi er identifiera rätt behov och skräddarsy en lösning som passar just er.

Några tjänster inom lager och logistik vi gärna hjälper dig med:

  • Speditör
  • Lagerarbetare
  • Terminalarbetare
  • Transportplanerare
  • Servicekoordinator
  • Leverantörssamordnare
  • Logistiksamordnare
  • Produktionsplanerare
  • Medarbetare inom frakt och orderplock

Vi hjälper även till med rekrytering och bemanning inom inköp!

Tipsa en vän!