rekrytering och bemanning inom pedagogik

Bemanning och rekrytering inom pedagogik

Bra lärare, pedagoger och utbildningsspecialister behövs alltid. Samtidigt råder kompetensbrist på marknaden, vilket gör det svårt att hitta rätt person till rätt tjänst. Academic Work är experter på bemanning och rekrytering och hjälper er hitta nästa medarberare inom pedagogik – flexibelt och skräddarsytt efter era behov.

Kontakta oss

Därför ska du välja Academic Work för bemanning och rekrytering inom pedagogik

Det finns många skäl att välja Academic Work som bemannings- och rekryteringspartner inom pedagogik. Att ha kunniga och engagerade medarbetare på plats är av största vikt, speciellt inom utbildningssektorn. Academic Work är ett av Sveriges största kompetensföretag på tjänstemannasidan och sedan starten 1998 har vi genomfört många lyckade rekryteringsprocesser inom området. Vi har erfarenhet av bemanning och rekrytering till både heltids- och deltidstjänster och hjälper er att bygga upp den kompetens ni behöver – oavsett om behovet är lång- eller kortsiktigt.

Med Academic Work som samarbetspartner kan du känna dig trygg. Ni har alltid en dedikerad och specialiserad konsultchef eller rekryteringskonsult till hands genom hela rekryteringsprocessen, som säkerställer att rätt person för tjänsten presenteras.

4 fördelar med att anlita Academic Work

Flexibelt: Vi skräddarsyr en lösning som matchar era unika behov, oavsett om ni söker personal på lång eller kort sikt. Om era behov förändras är vi flexibla och hjälper er hitta en bra lösning.

Trovärdigt: Vi har ägnat över 20 år åt att hjälpa våra kunder hitta rätt medarbetare. Vi är betrodda av över 3 000 företag och har 70 i Net Promotion Score.

Tidsbesparande: Academic Work tar ansvar för hela rekryteringsprocessen, från kravprofil och annonsering, till intervjuer, urval och avtalsskrivning. Att ta hjälp av ett rekryteringsföretag ger er mer tid att fokusera på kärnverksamheten än på rekrytering och tillhörande administrativt arbete.

Träffsäkert: Överlåt rekryteringen av er nya medarbetare till experter inom området. Genom att låta ett erfaret rekryterings- och bemanningsföretag ta ansvar för att identifiera och attrahera rätt kompetens till tjänsten minimerar ni risken för dyra felrekryteringar.

Academic Work har Sveriges största databas av young professionals och Sveriges största nätverk för annonsering. Genom vår årliga undersökning Young Professional Attraction Index har vi djup kunskap om målgruppen, och vet vad de värderar högst vid valet av arbetsgivare.

rekrytering pedagogik

Experter på rekrytering inom pedagogik

Behöver du rekrytera en ny medarbetare inom pedagogik till din arbetsplats eller ditt lärosäte? Rekrytering passar när ert behov av personal är mer långsiktigt. Kanske har du också svårt att avgöra vilken kompetens det är ni söker eller saknar den tid som krävs för att genomföra en rekryteringsprocess. När du väljer Academic Work som partner kan du känna dig trygg med att en kunnig rekryteringskonsult finns till hands genom hela rekryteringsprocessen. Vi brinner för att göra det lilla extra och för att du som kund ska bli hundra procent nöjd. Med oss garanteras du en kvalitetssäkrad process som ger dig tryggheten att rätt kandidat för tjänsten presenteras.

bemanning pedagogik

Bemanning av medarbetare inom pedagogik

Har ni behov av kunniga vikarier som kan täcka upp under kortare perioder? Då är bemanning en bra och flexibel lösning. Våra konsultchefer driver hela rekryteringsprocessen och tillsammans väljer ni vilken eller vilka konsulter som passar för uppdraget. När ni väljer oss som bemanningspartner finns alltid möjlighet att rekrytera över konsulten och ta fullt arbetsgivaransvar. Vi kallar det Hyr först, rekrytera sen, vilket är ett sätt för er att säkerställa att ni hittar rätt person för jobbet. I ett hyrköp tar vi ansvar för hela rekryteringsprocessen och ansvarar för konsulten under hela bemanningsperioden. När ni är redo att rekrytera över konsulten gör vi det så enkelt som möjligt för er. Efter ett år är det alltid kostnadsfritt att rekrytera över konsulten.

Är du osäker på om bemanning eller rekrytering passar bäst för ditt företag? Kontakta oss gärna så hjälper vi er identifiera rätt behov och skräddarsy en lösning som passar just er.

Några tjänster inom pedagogik vi gärna hjälper dig med:

  • Specialpedagoger
  • Laboratoriehandledare
  • Utbildningssamordnare
  • Utbildningsutvecklare
  • Lärarassistenter
  • Lärarvikarier inom ämnen som engelska, svenska och matematik