My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
distansarbete

Tips för att lyckas med arbete, plugg och jobbsökande – på distans

Många av oss jobbar, pluggar eller söker nu jobb från våra sovrum, vardagsrum eller kök. På den här sidan har vi samlat ett gäng artiklar med tips kring det mesta som berör arbete och jobbsökande hemifrån – allt ifrån hur du håller effektiviteten och motivationen uppe, lyckas under en videointervju, eller ökar din egen produktivitet genom ett par enkla work-life-hacks. Klicka dig in på artiklarna nedan för att ta del av tipsen!

Jobba hemifrån

6 tips för dig som jobbar hemifrån

Hemmakontoret kan låta som en behaglig arbetsplats och under ett par dagar kan det vara ett perfekt avbrott från kontorslandskapet. Men nu när arbetsgivare världen över ber människor jobba hemifrån är det inte lika lätt för alla att upprätthålla samma effektivitet, komfort och arbetsro som på kontoret. Därför har vi samlat våra bästa tips för att lyckas med arbetet på hemmaplan.

Videointervju

Hur förbereder jag mig inför en videointervju?

Videointervjuer är numera inte ett allt för ovanligt inslag när du söker jobb. En del kan tycka att det är lite mindre skrämmande på grund av avståndet till rekryteraren, medan andra tycker att det är obekvämt att se sig själv på bild. Oavsett hur du känner inför videointervjun följer här några tips på hur du på bästa sätt förbereder dig – och vad du ska tänka på under intervjuns gång.

Hitta jobb genom Linkedin

Så använder du Linkedin för att hitta jobb

På jobbjakt? Då använder du säkert LinkedIn. Använder du det på rätt sätt ökar dessutom dina chanser att hitta nästa spännande jobbmöjlighet – men också dina chanser att bli hittad av rekryterare! Här är 3 tips till dig som är jobbsökande och vill bli ännu bättre på att nyttja LinkedIns potential för att hitta nästa spännande jobb och utmaning!

Work-life hacks som ökar din produktivitet

Work-life hacks som ökar din produktivitet

Är du lättdistraherad, expert på att skjuta upp saker eller har svårt att få tiden att räcka till? Vi har sammanställt en lista med några enkla knep för att öka din produktivitet.