Hero image

Academic Work – Din karriärpartner

De senaste 23 åren har vi hjälpt över 150 000 young professionals att hitta nya jobb. Som din karriärpartner finns vi där för dig – oavsett om du söker ditt första heltidsjobb, ett extraknäck vid sidan av studierna eller vill ta nästa kliv i karriären!

Hitta nästa jobb

Hur kan Academic Work boosta din karriär?

”We Make People Grow” är vår mission och som din karriärpartner hjälper vi dig hitta jobbmöjligheter hos attraktiva arbetsgivare runtom i Sverige. För oss är det viktigt att du känner dig trygg, och att du trivs och utvecklas i din nya roll – därför ger vi dig stöd och support både under rekryteringsprocessens gång och efter att du startat din tjänst. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa young professionals, precis som dig, och erbjuder såväl heltids- och deltidsjobb som riktar sig till studenter och akademiker med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Jobbsökartips

Ta del av alla våra bästa tips på Stories & Insights.

Hur fungerar det?

Vi har alla olika behov, därför erbjuder vi både konsulttjänster och möjligheten att bli direktrekryterad till attraktiva företag. Studerar du fortfarande? Ta en titt på våra lediga deltidsjobb! Att ha ett extrajobb vid sidan av studierna är inte bara en möjlighet att tjäna extra pengar – det kan även leda till en heltidsanställning efter examen.

Jobbtips direkt i inkorgen

Över 160 000 young professionals har startat sina karriärer genom Academic Work. Joina oss du också! Skapa en skräddarsydd jobbevakning och få personliga jobbtips direkt i inkorgen.

Skapa jobbevakning